İyi o zaman Dragon Luffy ile karşılaşmadan ölmesin deO kadar birebir kopya yapmıyordur da esinleniyordur. Her mitolojiden biraz bakmıştır, ben başka sitede gördüm Lugh benzerlikleri Luffy ile anlatmışlar. O benim kafama yattı sadece.
Bence mükemmel karakter. Zehahaha zehahahahBuna harcanacak bölümlere şimdiden üzülüyorum. Gücü olsun, zekası olsun, tipi olsun çok dandik bir karakter. STV kötüleri ayarında.
Karşılaşsalar Luffy pek tınlamaz gibi.İyi o zaman Dragon Luffy ile karşılaşmadan ölmesin de
Bana karısını temizliğe gönderip parasıyla rakı alan, sonra da sarhoş olup karısına ve çocuklarına dayak atan dayıları hatırlatıyor.Bence mükemmel karakter. Zehahaha zehahahah
Luffy kolpaya geldiğini anlayana kadar savaş bitmezse tabii bu senaryoKarşılaşsalar Luffy pek tınlamaz gibi.
Ama son savaştan önce ya Shanks ya bu gidici kesin ya. İkisinden biri erken ölecek, kalan Luffy'nin yanında yer alacak onu da son savaşta IM öldürür. Shanks hain çıkmazsa tabii bu senaryo. Kolpaya getirebilir belki Luffy'i??
Gayet güzel işte narutodaki gibi aslında iyimişte sonradan kötü olmuş hepimiz kardeşiz teması mı arıyorsun yoksa ? Bb gerçek kötüdür. Kötü karakter dediğin böyle olur. Adamı arkadan bıçaklayacak herkese ayrı bir kazık atacak kötünün hasıdır. Bebe world değil burası new world. Zehahaha zehahahah.Bana karısını temizliğe gönderip parasıyla rakı alan, sonra da sarhoş olup karısına ve çocuklarına dayak atan dayıları hatırlatıyor.
Her alanda koca memeden daha iyi kral .Buna harcanacak bölümlere şimdiden üzülüyorum. Gücü olsun, zekası olsun, tipi olsun STV kötüleri dandikliğinde.
Beni sinirlendirmek için Big Mom'a saldırman Teach ile ilgili düşüncelerimi değiştirmeyecek. :dHer alanda koca memeden daha iyi kral .