Kata ezme timleri iş başında. Bayılıyorum ya.
Kata için ikinci bir meyveye gerek yok. Sadece Gura Gura olsa idi zaten Yonkou olurdu.Ace - Teach meselesini açacaksanız, Ace'i falan övün Teach sağkol etmez ne demek
Marco, Katakuri ikinci meyve yeseler yonko olurlarmış gibi. Ya da Zoro gelecekte meyvesiz sağkol olmayacakmış gibi ...
Gura gura en güçlü olmasına rağmen, bir dövüşte kullanımı yine kısıtlanmış bir meyve. Oda şimdiye kadar izin vermedi overpower meyvelere bu gura gura olsa da değişcek gibi değil, bana göre. Bkn: Enel, Crocodile ( kollara ayrı ayrı güç verilmesi). Olmadı karakterden kısıyor. Bkn: Bm (açlık), Teach (dikkatsizlik).Kata için ikinci bir meyveye gerek yok. Gura gura olsa idi zaten Yonkou olurdu.
Olamazdı.Yonko olacak çap yok bu adamda.Geri gelecek misin diye sorup luffy bağırınca sinip tamam abi sen kazandın dercesine kendini bırakan adamdan yonko falan olmaz.Kata için ikinci bir meyveye gerek yok. Sadece Gura Gura olsa idi zaten Yonkou olurdu.
Şu ana kadar belli başlı karakterler dışında bir tek Katakuri'de Yonkou olma potansiyeli gördüm. Ha Kral'ın iradesi Yonkou'ları da aşacak. Sinme felan abart abart. Adam sadece kabullenmiş Kral'ın iradesine boyun eğmiş. Herkes eğecek.Olamazdı.Yonko olacak çap yok bu adamda.Geri gelecek misin diye sorup luffy bağırınca sinip tamam abi sen kazandın dercesine kendini bırakan adamdan yonko falan olmaz.