WB ne zaman Teach'e savunman çok kötü diyordu? Hatırlayamadım da.Ace bile çekildiği sıra Teach'i vurabilmeyi akıl edebilmiş. Bu adam geleceği görüyor. Süper bir b.hakisi var. Çekiç gibi tekniği var. Ultra hızda dövüşüyordular Luffy ile. WB Teach için savunman çok kötü diyordu. Alma şansı yok Kata'yı. Belki hakisi savaş içinde gelişirse alabilir.
MF'da Teach'e demiyor muydu?WB ne zaman Teach'e savunman çok kötü diyordu? Hatırlayamadım da.
Başka bir şey diyordu sanki. Dikkatsizsin ve kendine aşırı güveniyorsun. Bunlar senin zayıflıkların. Tabi animeden izlemiştim değiştirmiş olabilirler.MF'da Teach'e demiyor muydu?
Sen daha iyi bilirsin. Ama ben burdaki çeviriye dikkat ederek söylemiştim. Bu dediklerin zaten az çok güçsüz bir savunmaya yol açabilir gibi duruyor.Başka bir şey diyordu sanki. Dikkatsizsin ve kendine aşırı güveniyorsun. Bunlar senin zayıflıkların. Tabi animeden izlemiştim değiştirmiş olabilirler.
Zeki animatörler Teach'e WB'yi takla attırıyordu o yüzden pek güvenemiyorumSen daha iyi bilirsin. Ama ben burdaki çeviriye dikkat ederek söylemiştim. Bu dediklerin zaten az çok güçsüz bir savunmaya yol açabilir gibi duruyor.
Kilit nokta Teach ne kadar zarar verebilir Katakuri'ye? Adam'ın düz yurmuklarına g4 muamelesi çekiliyor. 7-8 vuruşa iniyor Kata.:S Luffy'den toplamda 7-8 g4 darbesi yemiş olsa bile kendine açtığı yara ve 9 saat boyunca savaşmış olması unutulmamalı.@Alpamis görse ne olacak ? Mesela Kata Luffy'nin lastik olduğunu görünce ne yapacak ? Adamın yeteneği bu çekme, çekecek vuracak eğer yapabilirse. Burda gene kilit olay Teach'in ne kadar dayanıklı olacağı.