Geleceği göstermek derken kastettiğim oydu aslında. Bence de güzel olur. O yüzden ihtimal veriyorum.H.haki kazanacağın avantajı kaybetmeni sağlamıyor.
Ama bunda belki de kolunu keseceğin adama saldırısını durdurması için bir şans vererek kendi avantajını bozuyorsun.
Geleceği göstermek ile karşı tarafı manipüle etmek ayrı. Olmayacak bir şey görmesini saglayabilir. Ama bu geleceği manipüle etme olmaz bence. Bu bilsigin İtachi'nin genjutsunu andırır manipüle anlamında. Bu da görmediğimiz bir haki kullanımı olur. Bence gayet güzel olabilir. Ama geleceği rakibe göstermek bana göre çok amaçsız bir kullanım.
Neden Mihawk'ın gözlerini çiziyor değil de, neden 1-2 sayfa arayla -ki ilk sahnede k.haki kullandığı kesin,- aynı efektleri vererek gözlerine odaklanıyor, soru bu.Mihawkın gözleri ile meşhur neresini çizecekti alnını mı? Neden sorgulasın? Adam göstere göstere elini kaldırıyor zaten.
Ben de onu diyorum zaten. Adam beklediğimden sakinsin diyor. Böyle malca bir hareketi yapmamasına şaşırıyor. Luffy düşünerek hareket eden biri değil sonuçta. Zoroyu Mihawk kestiğinde hemen kafa atmaya gitmişti Mihawka.