Atağın sonucunun o olacağından her zaman emin olabilir misin? Hadi emin oldun diyelim, ben diyorum ki bu senin kararlığını sarsar ve panikletir. Olan da bu değil mi zaten? Burada tek mevzu şu; Mihawk Luffy'nin buna rağmen saldırmasını bekliyor.İyi de atağın sonucunu gösterdin adama herhalde bile bile kollarının kesilmesine izin vermez ve bir sakinlik işareti olarak atağını durdurur.
Amiral'lerde de öyle bir sonuç olsa belki hisseder belki hisstmezdi.
Zira bu haki potansiyellerinin ortaya çıkışı çok beklenmedik durumlarda oluyor.
Hatırlatırım Usop'un duvarların ardını gördüğü kısım neden diye sorgulanabilir? Neden Usopp daha böyle bir görüş gücü kullanmadı diye.
Dediğim gibi Mihawk'ın bu şekilde kullanıp kullanması önemli olan değil. Bana göre birine oluşacak atağı göstermenin bunu kullanan kişiye pek yararı olmayacağıdır.
Kullanışsız amaçsız bir güç olurdu bana göre. O yüzden diğer mantıklı sonuçlara kendimi yönlendiriyorum.
Peki, şöyle sorayım; Luffy saldırısını bir anda kesip de ellerini yere vurunca Mihawk neden ''beklenmedik derecede sakinsin,'' diyor. ''Neden saldırıyı kestin, neden yere vurdun, neden korktun,'' tarzında sorular sorması daha mantıklı olmaz mıydı? Bu 1.
2.si; neden 1-2 sayfa önce olduğu gibi Mihawk'ın gözünde haki efekti var ve neden hakiyi kullanan Luffy'de yok?
Usopp olayı alakasız. O sahneden sonra Usopp'u ne kadar gördün, kaç dövüşe girdi de öyle bir soru sorayım?