Kimse normal Beyazsakal için en güçlü değildi deniyor zaten. Savaşa giren Beyazsakal hasta ve yaşlıydı. Artık eski gücünde olmadığını kendi dahil pek çok kişi söyledi. Senin saydıklarından daha çok hatta. Kral haki kullanamıyordu. Uykusunda Ace'in saldırısını farkeden adam Squardo gibi bir çöpün kılıcını farketmedi. Busoshoku haki desem o da doğru dürüst yok. Çöp denizci askerleri delebiliyordu kendisini. Mangaka bu adamın güçten düştüğünü daha nasıl anlatsınKaidoyu iyi tanıyan Dof bile Wb için tahta oturmadı üstüne milletinde o tahta oturmasına izin vermedi diyor.Bm even Whitebeard diyor, Sengoku tepedeki en büyük korsan diyor.Kaido ölmeye çalışırken bile ağzında Wb var.Mangaka Wb yi daha nasıl anlatsın
Bende kabul ediyorum zaten güçten düştüğünü ama seride 2 yumrukta amiral alabilecek adam varmıdır helede yarı ölü halde?Savunma olarak baya zayıflamıştı ama saldırı konusunda kısıtlamalara rağmen iyiydi.O halde yonkou alırmıydı bilemem yonkouları birbirine karşı yada amirallere karşı gördükten sonra kıyası yapmak daha doğru olurKimse normal Beyazsakal için en güçlü değildi deniyor zaten. Savaşa giren Beyazsakal hasta ve yaşlıydı. Artık eski gücünde olmadığını kendi dahil pek çok kişi söyledi. Senin saydıklarından daha çok hatta. Kral haki kullanamıyordu. Uykusunda Ace'in saldırısını farkeden adam Squardo gibi bir çöpün kılıcını farketmedi. Busoshoku haki desem o da doğru dürüst yok. Çöp denizci askerleri delebiliyordu kendisini. Mangaka bu adamın güçten düştüğünü daha nasıl anlatsın
Yarı ölü olduğu için en güçlü değildi zaten tam olarak. Kılıçtan aldığı yarayı geçiyorum. Adam zaten hastaydı. Marineford savaşı olmasa bile çok yaşamazdı muhtemelen. Bu hali de onu en güçlü yonkou seviyesinin altına düşürüyor normal olarak.Bende kabul ediyorum zaten güçten düştüğünü ama seride 2 yumrukta amiral alabilecek adam varmıdır helede yarı ölü halde?Savunma olarak baya zayıflamıştı ama saldırı konusunda kısıtlamalara rağmen iyiydi.O halde yonkou alırmıydı bilemem yonkouları birbirine karşı yada amirallere karşı gördükten sonra kıyası yapmak daha doğru olur
kaidou adam değil o zaman aynı mantıken güçlü varlık > en güçlü adam.