Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Marineford'daki Beyazbıyık Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı?

Gerçekten de Whitebeard Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı ?

• Kullanılan toplam oy
    396
Şu lanet olası mangada WB yi ne roger dümbüğünün nede garp ın yendiği söylendimi.Adam roger a bile eyvallah demedi KK da olmak istemiyordu.Çağın adı BEYAZ SAKAL!

Şu lanet olası mangada WB yi ne roger dümbüğünün nede garp ın yendiği söylendimi.Adam roger a bile eyvallah demedi KK da olmak istemiyordu.Çağın adı BEYAZ SAKAL!
Manga'da geçiyor mu şu kısım

"Beni yeni çağa taşıyabilecek bir gemi yok"

''Sözlere gerek yok, değil mi Ace… Sadece bana şunu söyle, iyi bir baba olabildim mi ?''

Evet,
  • Akainu tarafından hasta haliyle delik deşik edildi.
  • Karnının ortasına mızrakla delik açıldı.
  • Marineford'u ikiye böldü.
Ve hala hayattaydı.

Ek olarak sırtından hayatı boyunca hiç yara almadı. Bu adam olmayacakta kim olacak ?

Mf handikaplı başladı adam göğüsünde kılıç, eli kolu bağlı düzgün atak yapamıyor(ace), bu adamı tam manasıyla görmedik ona rağmen öyle çok eziyorlar ki bende şaşırıyorum. Zirve noktasındayken rogar hariç bu adamdan daha güçlü biri olabileceğini sanmıyorum

Roger'ın olmadığı, Garp'ın da kendini içkiye verdiği, WB'nin ihtiyarlaşıp hastalanmadığı bir sıra ivit. Herkesin bir zamanı vardır WB'nin de bir zamanı oldu ama sonra o da çökmeye mahkum kaldı.

Roger varken Roger idi. İnanmazsanız Shiki'ye sorun. O WB"ye öyle dedi.

Son düzenleme:
Okuduğunuz manga One Piece değilmi sizin,okuduklarınızı kabullenememe gibi bir probleminiz varsa cevap arayın tabi haklısınız :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık