Yüzde yüz objektif olamam zaten ama o kadar tek taraflı olduğumu düşünmüyorum.Çok tek taraflı ele almışsın.
edit: bunu objektif olma amacı güttüğünü ifade ettiğin için belirtiyorum. Yoksa pekala tek taraflı ele alabilirsin.
Yüzde yüz objektif olamam zaten ama o kadar tek taraflı olduğumu düşünmüyorum.Çok tek taraflı ele almışsın.
edit: bunu objektif olma amacı güttüğünü ifade ettiğin için belirtiyorum. Yoksa pekala tek taraflı ele alabilirsin.
Sen öyle sanabilirsin ama dikkatini dağıtanların ne hale geldiğini gördük HQ'de.Evet bu paneli koymayı unutmuşum ama yine de orda yazdığımda farklı bir şey yok gibi 2 tarafta üstünlük kuramıyor birbirine Beyazsakalın kalbi teklemeden önce.
Peki WB'nin Akainu'ya arkasından gelip vurması haricinde normal savaşlarında bir tane atak vurabildiğini gördük mü?Sen öyle sanabilirsin ama dikkatini dağıtanların ne hale geldiğini gördük HQ'de.
Akainu'nun vurması için dikkat dağınıklığı bile yetmiyordu, kan kusup kriz geçiremsi gerekti.
Ben sana nereden biliyorsun o vuruşla öleceğini diyorum eğer olayı dünyamıza dayandırıyorsan vücü delik deşik edilenler de ölüyor.İradesi ile ayakta kalıyordu, ölümü kabullenmişti çoktan. Ölüyken bile ayakta kaldı adam öyle bir izlenim vermesi doğal.
Kendi adamı demiş yenemedi diye ama sen bilirsin yine deWB Akainu'yu yenmiştir. Hemde ölümün eşiğine gelmişken. İmparator farkı diye bir şey var işte.
Olmayan şeyi göremezsin normal olarak.Neyse Akainu'nun yenildiğini bile göremeyip aa düştü o yüzden diyen kişilerle tartışamam kusuruma bakmayın hadi size iyi forumlar
Peki abiNeyse Akainu'nun yenildiğini bile göremeyip aa düştü o yüzden diyen kişilerle tartışamam kusuruma bakmayın hadi size iyi forumlar
Kendi adamı demiş ki babalığın onu yendiğini sanıyordum yer altında tutunup lavdan yol yaptı.Neyse Akainu'nun yenildiğini bile göremeyip aa düştü o yüzden diyen kişilerle tartışamam kusuruma bakmayın hadi size iyi forumlar