1v1'de Zirve Wb'nin tek rakibi Roger. Zirve Roger ve Zirve Wb'nin içinden geçemeyeceği a*iral yok.Zirve Wb ve ya dinç Wb ortalığın içinden geçer diye bir durum yok. Aokiji ve ya Kizaru olaya atardı hayatının dayağın yerdi Wb.
1v1'de Zirve Wb'nin tek rakibi Roger. Zirve Roger ve Zirve Wb'nin içinden geçemeyeceği a*iral yok.Zirve Wb ve ya dinç Wb ortalığın içinden geçer diye bir durum yok. Aokiji ve ya Kizaru olaya atardı hayatının dayağın yerdi Wb.
Yarım günde iki yumruk tokuşturmakla geleceği görmeyi öğrenen 19luk Luffy ile yıllarını marine'e vermiş koca amirali aynı kefeye mi koyuyoruz şimdi?Luffy geleceği görüyor. Ona rağmen sürpriz saldırı yiyebiliyor. Akainu son anda farkediyor zaten o da geç oluyor.
Evet koyuyoruz. Sürpriz atağı herkes yiyebiliyor bu seride. Akainu'nun son anda farkına vardığı da çok net bir şekilde çizimlerle belli edilmiş zaten.Yarım günde iki yumruk tokuşturmak geleceği görmeyi öğrenen 19luk Luffy ile yıllarını marine'e vermiş koca amirali aynı kefeye mi koyuyoruz şimdi?
1v1 demedim zaten. Aokiji ve ya Kizaru el atıcak dedim olaya. Akainu'ya beraber yani. 2v1 olucak. Ama Aka ile 1v1 attıktan sonra isterse zirve olsun gene alır Aokiji ve ya Kizaru.1v1'de Zirve Wb'nin tek rakibi Roger. Zirve Roger ve Zirve Wb'nin içinden geçemeyeceği a*iral yok.
Millet uykusunda super rookie pataklıyor bu seride.Evet koyuyoruz. Sürpriz atağı herkes yiyebiliyor bu seride.
Akainu'nungözlem hakisi var hatta Wb korsanlarının suyun altında olduğunu ilk fark eden kişiydi ama Wb'nin saldırısını nasıl fark edemediği hakkında hiçbir fikrim yok ama habersiz olduğu kesin 'Ha?' diye baloncuk çizmiş mangaka.Bana Kızılit'in gözlemhaki sahibi olmadığını ispatla ben de o saldırıyı habersiz aldığını kabul edeyim birader.
Amiral savunacaz derken adamlara yaptığınız yakıştırmalar yüzünden biz bu herifleri savunmak zorunda kalıyoruz.
Bundan sonra böyle yazacaz anlaşılan1v1'de Zirve Wb'nin tek rakibi Roger. Zirve Roger ve Zirve Wb'nin içinden geçemeyeceği a*iral yok.
Ki o an Marco ile uğraşıyor. Dümdüz bir şekilde durmuyor ya da koşmuyor önünde Marco var.Evet koyuyoruz. Sürpriz atağı herkes yiyebiliyor bu seride. Akainu'nun son anda farkına vardığı da çok net bir şekilde çizimlerle belli edilmiş zaten.