Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

(Marıneford) Garp vs Wb

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    98
Bu konu senin canını çok sıktı anlaşılan. Sürekli Garp çiziyorsun bu kadar sevmediğini bilmiyordum. :bilmem:
Wb daha çok seviyorum diyelim. Garp, Kuzan, Fujitora, Smoker gibi üst düzey denizciler sempati beslediğim kişiler arasında. Garp'ın hak vermediğim yanları tartışılırken söylemeden durmam. Şimdiye kadar güç kıyasına soktuğum kişiler asla güçsüz değildi.

Hadi Ace ölene kadar ikilemde kaldın kımıldamadın, öldükten sonra kafanı yere sürtmelerine nasıl bu kadar kolay izin verdin. Şu kadar aksiyon alsa bir nebze hak verirdim.
Beni Garp'tan bir nebze olsun uzaklaştıran bir sahne varsa o da buydu. Daha doğrusu ilk sahne buydu.

Wb daha çok seviyorum diyelim. Garp, Kuzan, Fujitora, Smoker gibi üst düzey denizciler sempati beslediğim kişiler arasında. Garp'ın hak vermediğim yanları tartışılırken söylemeden durmam. Şimdiye kadar güç kıyasına soktuğum kişiler asla güçsüz değildi.

Hadi Ace ölene kadar ikilemde kaldın kımıldamadın, öldükten sonra kafanı yere sürtmelerine nasıl bu kadar kolay izin verdin. Şu kadar aksiyon alsa bir nebze hak verirdim.
Beni Garp'tan bir nebze olsun uzaklaştıran bir sahne varsa o da buydu. Daha doğrusu ilk sahne buydu.
Wb'yi daha çok sevdiğin için değil bu yeni attığınla toplam 4 tane Garp resmi çizmişsin. Kimse x karakterini y karakterinden daha çok sevdiği için y karakterine küçük düşürme amaçlı resim çizmez. Birini severken diğerini sevmiyorsun gibi geldi bana ama sen bilirsin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık