Yaşanan / Muhtemel yaşanacak olan
Bu konu senin canını çok sıktı anlaşılan. Sürekli Garp çiziyorsun bu kadar sevmediğini bilmiyordum.Yaşanan / Muhtemel yaşanacak olan
Wb daha çok seviyorum diyelim. Garp, Kuzan, Fujitora, Smoker gibi üst düzey denizciler sempati beslediğim kişiler arasında. Garp'ın hak vermediğim yanları tartışılırken söylemeden durmam. Şimdiye kadar güç kıyasına soktuğum kişiler asla güçsüz değildi.Bu konu senin canını çok sıktı anlaşılan. Sürekli Garp çiziyorsun bu kadar sevmediğini bilmiyordum.
Wb'yi daha çok sevdiğin için değil bu yeni attığınla toplam 4 tane Garp resmi çizmişsin. Kimse x karakterini y karakterinden daha çok sevdiği için y karakterine küçük düşürme amaçlı resim çizmez. Birini severken diğerini sevmiyorsun gibi geldi bana ama sen bilirsin.Wb daha çok seviyorum diyelim. Garp, Kuzan, Fujitora, Smoker gibi üst düzey denizciler sempati beslediğim kişiler arasında. Garp'ın hak vermediğim yanları tartışılırken söylemeden durmam. Şimdiye kadar güç kıyasına soktuğum kişiler asla güçsüz değildi.
Hadi Ace ölene kadar ikilemde kaldın kımıldamadın, öldükten sonra kafanı yere sürtmelerine nasıl bu kadar kolay izin verdin. Şu kadar aksiyon alsa bir nebze hak verirdim.
Beni Garp'tan bir nebze olsun uzaklaştıran bir sahne varsa o da buydu. Daha doğrusu ilk sahne buydu.
Mevzu Aramaki vs Garp olsaydı görürdünWb'yi daha çok sevdiğin için değil bu yeni attığınla toplam 4 tane Garp resmi çizmişsin. Kimse x karakterini y karakterinden daha çok sevdiği için y karakterine küçük düşürme amaçlı resim çizmez. Birini severken diğerini sevmiyorsun gibi geldi bana ama sen bilirsin.
Amiralcimisin sen usta 🫡Mevzu Aramaki vs Garp olsaydı görürdün
Amiralcimisin sen usta 🫡
Aramaki'yi kiminle kıyaslasan insanlar karşısındakini savunur öyle karaktersiz bir karakter. Garp'ı anca bu konuda överim diyorsan Garp'ı sadece sevmiyor aynı zamanda nefrette ediyorsun.Mevzu Aramaki vs Garp olsaydı görürdün
Zirve Garp' yarıştıracağım bir amiral yok. Karakter olarak Akainu ve Kizaru'nun da önüne koyarım.Aramaki'yi kiminle kıyaslasan insanlar karşısındakini savunur öyle karaktersiz bir karakter. Garp'ı anca bu konuda överim diyorsan Garp'ı sadece sevmiyor aynı zamanda nefrette ediyorsun.
Benim okuduklarım ve gördüklerim bana yetti usta fazlasına gerek yok.Zirve Garp' yarıştıracağım bir amiral yok. Karakter olarak Akainu ve Kizaru'nun da önüne koyarım.