Serinin zirvesi cidden bu adamlar. WB ve Sengoku’nun ben şahsen bir tık aşağıda olduklarını düşünüyorum.
Serinin zirvesi cidden bu adamlar. WB ve Sengoku’nun ben şahsen bir tık aşağıda olduklarını düşünüyorum.
İlk olarak attığım paneli okumadın mı? Adamın gücünü etkilemiyormuş Canon bilgi bu. Tekrar bıraktım. Adam sağlammış.Ömrünü yiyen bi hastalık niye etkilemiycek kardeşim adamın 1 sene ömrü kalmış animede kan kusuyor yere düşüp. Sanki üşürmüş gibi anlatıyorsun sende Shanks wb işlenmemiş değil kardeşim çizime eklenmedi tek çarpışmadan eşit haki alınmazın göstergesi.
Yüzünün yarısı yokken zamana bıraksan 5 dakikaya ölecekti zaten. WB Garp'i yenmek istiyorsa ölümün kıyısına gelmek zorunda.Wb ölene kadar en güçlü, öldükten sonra en güçlü Kaido’ya deniyor. Hastalık kurtarmaz Garp’ı, yüzünün yarısı yokken başlatmak lazım Garp için. Ya da bu konuların bir daha açılmaması için Garp’ın Chinjao’ya falan rövanşta yenilmesi lazım.
Yav he he. Ochoku dediğin adam Rocky Port Limanı olayında Teach,Law ve Koby ittifakı yüzünden Hachinosu'nun kontrolünü,yönetimini kaybedip düştü. Satürn'ün içinden geçeceği adama karşı yonko Teach niye ittifak yapsın.Saturn çöpü değin bu üçünü perte çıkarır.
Ochoku'yu yenen Karasakal, tekrar bak istersen. Karasakal 2 yıl içinde gelişen bir karakter. Tak diye Yonko seviyesine çıkmadıYav he he. Ochoku dediğin adam Rocky Port Limanı olayında Teach,Law ve Koby ittifakı yüzünden Hachinosu'nun kontrolünü,yönetimini kaybedip düştü. Satürn'ün içinden geçeceği adama karşı yonko Teach niye ittifak yapsın.
Gücünü etkilemiyormuş mu yazıyor yapacaklarını yaptı bizi dinlemedi mi ? Crocus iğneyi bastı bu adama hep hasta olduğunu biliyoruz.İlk olarak attığım paneli okumadın mı? Adamın gücünü etkilemiyormuş Canon bilgi bu. Tekrar bıraktım. Adam sağlammış.
İkinci olarak Haki kavramı o zaman seriye girmemişti. Haki kullandı mı kullanmadı mı sorusuna cevap verilemez. Altını çize çize söylüyorum; Roger ve WB'nin ACoC clashı denkti. WB'nin Shansk'la olana clashı buna dahil edilemez. Üstüne üstlük WB MF'de neredeyse hiç haki kullanamıyordu. MF arcı ile yakın zamanada oldu bu clash. Shanks'la olan clashı neyi ispatlar? WB'de haki yok.
Hasta olduğunu ben de biliyorum ama Crocus onun çok iyi durumda olduğunu söylüyor. Extrem anlamlar çıkarmaya lüzum yok. Yine belirteyim WB orada Gura Gura'yı kullanmadı.Gücünü etkilemiyormuş mu yazıyor yapacaklarını yaptı bizi dinlemedi mi ? Crocus iğneyi bastı bu adama hep hasta olduğunu biliyoruz.
Biz senden razıyiz reyizWB MF’ye geldi, Kizaru içinden geçti, Aokiji içinden geçecekti Jozu araya girdi. Akainu içinden geçti. En büyük başarısı Ace’in ölümünü ön koltuktan izledikten sonra iman gücü ile Akainu’ya arkadan saldırmak, kafasına lav yeme pahasına bir iki dakikalığına savaş dışı bırakmak.
Gömülen Garp Akainu ile 10 gün savaşan Aokiji’ye bunu gelir gelmez yaptı. Aokiji, Akainu’dan daha fazla ortadan kaybolmuş bile olabilir. MF WB’nin tek numarası içinden geçildiği halde ayakta kalması. 40 bölümlük arc’ta başka bir halt yiyemedi. Garp onun 40 bölümde yaptıklarını 2 bölüme sığdırdı.
1) Haki görsele eklenmiştir seride ve karakterlerde vardı enel gözlem bakışı kullanıyordu mantra=gözlem bakışıİlk olarak attığım paneli okumadın mı? Adamın gücünü etkilemiyormuş Canon bilgi bu. Tekrar bıraktım. Adam sağlammış.
İkinci olarak Haki kavramı o zaman seriye girmemişti. Haki kullandı mı kullanmadı mı sorusuna cevap verilemez. Altını çize çize söylüyorum; Roger ve WB'nin ACoC clashı denkti. WB'nin Shansk'la olana clashı buna dahil edilemez. Üstüne üstlük WB MF'de neredeyse hiç haki kullanamıyordu. MF arcı ile yakın zamanada oldu bu clash. Shanks'la olan clashı neyi ispatlar. WB'de haki yok.