Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

(Marıneford) Garp vs Wb

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    98
1) Haki görsele eklenmiştir seride ve karakterlerde vardı enel gözlem bakışı kullanıyordu mantra=gözlem bakışı
2) Roger epey sağlam diyor sadece
Hastalık etkilemez demiyor Roger reis sağlam ama hasta
Shanks-WB clashı ile MF arasında çok zaman farkı yok. WB'nin MF'de hakisinin ne kadar zayıf olduğunu gördün. WB-Shanks clashı WB'nin zirve hakisi ile yaptığı ACoC clashı ile kıyaslanamaz.

Reis adam hastaysa bile Crocus durumu iyi diyor. Daha ne dememiz gerekiyor ki? Ve yine söylüyorum WB orada Gura Gura'yı dahi kullanmıyor.

Hasta olduğunu ben de biliyorum ama Crocus onun çok iyi durumda olduğunu söylüyor. Extrem anlamlar çıkarmaya lüzum yok. Yine belirteyim WB orada Gura Gura'yı kullanmadı.
Extrem anlam çıkaran sensin onu söylemesinin nedeni shiki nin atarına karşılık vermesi. Hasta mı hala evet çok iyi demiyor. Acı çekmediğin bilmiyoruz mesela. Wb ve gura kullanımından ziyade kaido'nun da belirttiği haki yi övme üzerine yapılmış vs o. 1 panelden yağ çıkartmaya çalışıyorsun da çıkmaz yorulma.

Extrem anlam çıkaran sensin onu söylemesinin nedeni shiki nin atarına karşılık vermesi. Hasta mı hala evet çok iyi demiyor. Acı çekmediğin bilmiyoruz mesela. Wb ve gura kullanımından ziyade kaido'nun da belirttiği haki yi övme üzerine yapılmış vs o. 1 panelden yağ çıkartmaya çalışıyorsun da çıkmaz yorulma.
Bu, bir panel sana hiçbir anlam ifade etmiyorsa boşa tartışıyoruz.
Extrem anlam çkaran ben değilim. Ne yazıldıysa onu söylüyorum. WB Gura Gura kullanmadı işte daha neyi savunuyorsun?

Shanks-WB clashı ile MF arasında çok zaman farkı yok. WB'nin MF'de hakisinin ne kadar zayıf olduğunu gördün. WB-Shanks clashı WB'nin zirve hakisi ile yaptığı ACoC clashı ile kıyaslanamaz.

Reis adam hastaysa bile Crocus durumu iyi diyor. Daha ne dememiz gerekiyor ki? Ve yine söylüyorum WB orada Gura Gura'yı dahi kullanmıyor.
Acocsuz gönlü yarılmış seride? Wb tek panelde kullanmıyor guragurayı 3 gün boyu kullanmadığını gösteren bişey yok hem kullansa bile haki>df meyve yeteneğini etkisiz kılıyor haki önemsiz yani ben Shanks örneğini tek clash dan eşit haki alınmaz diye verdim anlaşılması zor değil.
Crocus hastalık etki etmiyor demiyor? Adamın ömrü kısalıyor savaş sonrası kontrolde ve kan kusuyor animede ortada herşey 🥱

Acocsuz gönlü yarılmış seride? Wb tek panelde kullanmıyor guragurayı 3 gün boyu kullanmadığını gösteren bişey yok hem kullansa bile haki>df meyve yeteneğini etkisiz kılıyor haki, önemsiz yani ben Shanks örneğini tek clash dan eşit haki alınmaz diye verdim anlaşılması zor değil.
Crocus hastalık etki etmiyor demiyor? Adamın ömrü kısalıyor savaş sonrası kontrolde ve kan kusuyor animede ortada herşey 🥱
Anlıyorum ve tartışmadan çekiliyorum. Hayırlı kandiller.

Son düzenleme:
Bu, bir panel sana hiçbir anlam ifade etmiyorsa boşa tartışıyoruz.
Extrem anlam çkaran ben değilim. Ne yazıldıysa onu söylüyorum. WB Gura Gura kullanmadı işte daha neyi savunuyorsun?
Tamam haki övme için panel bu 2 korsan kralın savaşı. Adam hasta olduğu halde bunu yapabiliyor daha ne. Gura kullansa ne oluru bana değil yazara sor demek ki önemi yok ki çizmemiş. Çok sağda solda dolanıyorsun aynı zolo'nun 2.doluğunu bildiğin halde şanşi'yi önüne yazma çaban gibi...

Tamam haki övme için panel bu 2 korsan kralın savaşı. Adam hasta olduğu halde bunu yapabiliyor daha ne. Gura kullansa ne oluru bana değil yazara sor demek ki önemi yok ki çizmemiş. Çok sağda solda dolanıyorsun aynı zolo'nun 2.doluğunu bildiğin halde şanşi'yi önüne yazma çaban gibi...
Kardeş önce biraz sakin ol.
Haki övme için panel çiziyorsa bile bu ACoC'larının eşit olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. Roger hasta olsa bile WB gibi onu etkilemiyor. Bu panelden o anlaşılır.

Gura kullansa ne oluru söylemiyorum sadece kullanmadığını belirtiyorum. WB gerek görmediği ve hakisi yettiği için kullanmamış Gura Gura'yı ki yettiği de bariz ortada.

Zoro ile Sanji arasında söylediğim çoğu şeyin ironi olduğunu okuyabilen birisi anlar. Savunduğum şey yakın güçte oldukları ve Sanji'nin daha kullanışlı olduğuydu.

Haki övme için panel çiziyorsa bile bu ACoC'larının eşit olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. Roger hasta olsa bile WB gibi onu etkilemiyor. Bu panelden o anlaşılır.

Gura kullansa ne oluru söylemiyorum sadece kullanmadığını belirtiyorum. WB gerek görmediği ve hakisi yettiği için kullanmamış Gura Gura'yı ki yettiği de bariz ortada.

Zoro ile Sanji arasında söylediğim çoğu şeyin ironi olduğunu okuyabilen birisi anlar. Savunduğum şey yakın güçte oldukları ve Sanji'nin daha kullanışlı olduğuydu.
Dövüşün geri kalanında gura gura kullanmadığını nereden biliyorsun, gökten vahiy mi indi?

İroni ? Okuduğunu anlamadığını kabul ettiğin halde ironi mi yazdın şimdi AD:AWD:AWD: Neyse aynen devam et diyerek salayım seni xD

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık