Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

(Marıneford) Garp vs Wb

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    93
1)Ben performans kıyasını panel panel yaptım daha iyiyse argüman sun.
2)kuzanın ajan olma gibi eğilimi yok zerre hayalgücünden atılan bi toeri bu şuan.
3) adam haki+meyve kullanıor zayıflık yok
4) ünvanınverilme sebebi yazıyorken sen bana ünvanın verilme sebebi o deil diyosun meyvesinin yıkım gücüne itafen verılıyor bu yıkım gücü 1v1 savaşta iş yapmaz.
Çok sallıyon. Önermelerinin %100’ü yanlış. O yüzden yanlışlarını düzeltmekle uğraşmayacağım. Direkt sen söylediklerinin tersinin gerçek olduğuna inan, doğru yolu bulursun :good:

Bu Garp mangada dayak yemekten başka ne göstermişte böyle gaza geliniyor abi ya :D
Efsanesi var o kadar.Dragon da böyle olacak hatta daha beter olacak.Zibilyon sene önce olaylar olaylar felaketler felaketler ama mangada ilk ciddi kavgada nalları dikiş
Wb ile garp karıştırılmış no name denizciden dayak yiyen belli. 🥱
Çok sallıyon. Önermelerinin %100’ü yanlış. O yüzden yanlışlarını düzeltmekle uğraşmayacağım. Direkt sen söylediklerinin tersinin gerçek olduğuna inan, doğru yolu bulursun :good:
knk gittim panelli kıyasladım seri içi geçen bilgileri sundum sen bana hayalindali one pıece'den örnek verıyorsun yani yapabilcek bişey yok gibi hayır tartışıyoruz yazılanıda okuduğun şahibeli ne diyeyimki saf haterlık kötü bişey.

Garp'a niye bu kadar hype yapıldı la? Şimdi şöyle düşünelim. Beyazsakal Karasakal'ın adasını basıp 3-5 çöp temizleyip sonra Aokiji'ye kaybedebilir miydi? Evet belki Ao'yu da alırdı ama kesin olan şey o çöplerin hepsini rahatlıkla temizlerdi. Sonra Garp'in yaptığı gibi şehir meydanını tek hamlede temizler miydi? Herhalde adayı komple temizlerdi.
Bir ara da Sengoku'da Kral haki açıklanınca Sengoku Beyazsakal'ı alırcılar türemişti...

Garp'a niye bu kadar hype yapıldı la? Şimdi şöyle düşünelim. Beyazsakal Karasakal'ın adasını basıp 3-5 çöp temizleyip sonra Aokiji'ye kaybedebilir miydi? Evet belki Ao'yu da alırdı ama kesin olan şey o çöplerin hepsini rahatlıkla temizlerdi. Sonra Garp'in yaptığı gibi şehir meydanını tek hamlede temizler miydi? Herhalde adayı komple temizlerdi.
Bir ara da Sengoku'da Kral haki açıklanınca Sengoku Beyazsakal'ı alırcılar türemişti...
Old wb kuzanı nasıl alıyor usta marınefordda gördük jozu olmasa şişlenmiş wb olcaktı ?
Garp'a hype yapılma yok ustam olan anlatılmaya çalışılıyor. 😁
Hachınosu savaşında kobyleri koruyup kuzan,sağkol shiryu, vasco,wolf,pizarro+yeni dünya korsanları ile tek başına savaşabilirmi wb ? Marınefordda no name denizciler bu adamı kum torbası yapıyor hachınosuya wb'yi koysan garp yerine ne koby kurtulurdu nede garp gibi açıklar yaratıp kobylerin kaçmasına yardım edebilirdi.

Wb ile garp karıştırılmış no name denizciden dayak yiyen belli. 🥱

knk gittim panelli kıyasladım seri içi geçen bilgileri sundum sen bana hayalindali one pıece'den örnek verıyorsun yani yapabilcek bişey yok gibi hayır tartışıyoruz yazılanıda okuduğun şahibeli ne diyeyimki saf haterlık kötü bişey.
Garp’ın 2-3 korsana götürülmesi şoku :D Giderken bari Shiryu falan indir de adını biraz büyütelim :D

Garp’ın 2-3 korsana götürülmesi şoku :D Giderken bari Shiryu falan indir de adını biraz büyütelim :D
Wb kimi indirdi söylesene kimlerle savaştı savaş anı nasıl korundu? Bunlardan az bahsetsenize.
Yav ne Shiryu'su adam en son gücüyle vurduğu ismini unuttuğum ada haline gelmiş tümen komutanını anlık olarak olsa bile bitiremiyor eleman gemiye yaptığı saldırıya devam ediyordu yumruğu yedikten sonra xD
O kuru kafa marıneford binası kadar ustam wb ve karasakal toplasan 6 saldırıda felan yıkıyordu anca mf binasını o kuru kafayı tekte ikiye ayırdı herif ama kuru kafa düz kafasıda değil pizarronun. Tam hasar almıyor düz kafası olsa kafasının ikiye ayrılması gerekir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık