Konu değiştirme var mı yoksa baştan mı atmalyımbunu vivre konusuna atsan iyi olurdu ve hala onaylanmamış bilgi. orada da yazdığı gibi
Konu değiştirme var mı yoksa baştan mı atmalyımbunu vivre konusuna atsan iyi olurdu ve hala onaylanmamış bilgi. orada da yazdığı gibi
Açıklanan her bilgi smoothie vs marco ihtimalini arttırıyor.çıksın 900 m de ödül güç geyiği bitsin
aynı ödülde çıksalar keşke :3 Smoothie de saldırgan değil hem, başka yerden de vuramazlar :dAçıklanan her bilgi smoothie vs marco ihtimalini arttırıyor.
vivrecard konusu vardı ya, birkaç kez yazmıştım oraya bunla ilgili. dursun konu, spesifik konu olmuş olur hemKonu değiştirme var mı yoksa baştan mı atmalyım
King ve Queen'in ödülü daha yüksek değil mi? Dışarı haber sızmayan bir adada ne yapmışlar da o ödüle sahipler. Net Marco daha çok ses getiren karakter. Onlara kıyasla ödülü yetersiz. ://İnanmıyorum. Hiçbir mantığı yok. En çok ödülü olan yonkounun sağ kolu. Mistik zoana sahip. Şuan King+Queen'i tutuyor.
Ace bunların adayı bastığında dışardaydılar. Yani hep adada kalmıyorlar.King ve Queen'in ödülü daha yüksek değil mi? Dışarı haber sızmayan bir adada ne yapmışlar da o ödüle sahipler. Net Marco daha çok ses getiren karakter. Onlara kıyasla ödülü yetersiz. ://
Aynen öyle :/ Jack'ten bile düşük yav kabul etmem ben bunu jfsahjfsanksfmakmsKing ve Queen'in ödülü daha yüksek değil mi? Dışarı haber sızmayan bir adada ne yapmışlar da o ödüle sahipler. Net Marco daha çok ses getiren karakter. Onlara kıyasla ödülü yetersiz. ://
Mangada gözükse bile kabul etmem .dMangada görmediğim sürece Marco'nun ödülünü canon kabul etmeyeceğim.
Fark etmez ki. Yine yetersiz. Yine en çok ses getiren yaptıklarıyla Marco. Jack'ten de düşük olmazsın.Ace bunların adayı bastığında dışardaydılar. Yani hep adada kalmıyorlar.
Ben de kabul etmiyorum. ://Aynen öyle :/ Jack'ten bile düşük yav kabul etmem ben bunu jfsahjfsanksfmakms
Belki zamanında Ace'in ödülü çok düşük kaldığından bu şekilde dengeleme yapıyordur kendince ama çok saçma.