adamı sonradan önemsemişbu kadar fark nasıl olabilir birinde göğüsünde döğme var birinde yok saçı siyahken sarı olmuş.
adamı sonradan önemsemişbu kadar fark nasıl olabilir birinde göğüsünde döğme var birinde yok saçı siyahken sarı olmuş.
öyle bir şey olduğunu sanmıyorummarconun rejenere etme güçü var yani kolunu kesip kelepçeden kurtulabilir daha sonra ankaya dönüşüp kolunu rejenere edebilir
Rica ederim...savaşta ne yapacak diye merak ediyordum ama açıkçası hayal kırıklığına uğradım biraz bavul çıktı sanki tamam rakipleride yabana atılacak kişiler değillerdi ama çok basit bir iki hamle ile pert oldu neredeyse kelepçe bir kola girdi bakalım nasıl kurtulacak yinede esrarengiz birisi teşekkürler smoker açıklama için ...
Olanaklar kısıtlı...İlk resimde bence Marco çok tipsiz çıkmış ama ellerine sağlık
Olur böyle seyler yakında toparlanır yine estirmeye baslar nede olsa marcoda genc daha görup gecirmesi lazımsavaşta ne yapacak diye merak ediyordum ama açıkçası hayal kırıklığına uğradım biraz bavul çıktı sanki tamam rakipleride yabana atılacak kişiler değillerdi ama çok basit bir iki hamle ile pert oldu neredeyse kelepçe bir kola girdi bakalım nasıl kurtulacak yinede esrarengiz birisi teşekkürler smoker açıklama için ...