Yok mangada savaşıyor...gucunuu anımede gostermedı galıba :S
Yok mangada savaşıyor...gucunuu anımede gostermedı galıba :S
Benim adamım kim söylemeye gerek yok sanırım....daha animede gözükmesine epey var ama cidden marco herkesin yardımcı kaptan yapmak isticegi bir adam shanks bosuna tayfasına davet etmedi saten ondan daha harika su an bir shanks var birde bnm gözümde zoroyu sayarım
He ya...Bakınız Süzgeç...
Pek önemli değil.Basil hawkins 2-3 hafta önce deli gibi yaralanmıştı diğer çaylaklarda aynı şekilde iyileşmişler.Hiç etkisi olmasa bile genede iyileşiyorlarmarco bitik o zaman :/ normal aldığı yaralar kalıyorsa işi zor saol kankam =)
Sonrasını napcaz... Şimdi lazım Marco bize..Mükemmelsin Smoker-san.Ya senin bir konu vardı japonca konuşmalarla ilgili bulamadım onu bir özel mesaj gönderebilirmisin.
Pek önemli değil.Basil hawkins 2-3 hafta önce deli gibi yaralanmıştı diğer çaylaklarda aynı şekilde iyileşmişler.Hiç etkisi olmasa bile genede iyileşiyorlar
O kairouseki kelepçelerle yakalandı bitti onun işiSonrasını napcaz... Şimdi lazım Marco bize..
Hiç farkı yok... O sırada başka seyin derdinde... Saldırı çok hızlı... Savunmaya geçmesi çok düşük ihtimal...güzel çeviri tskkrlr......
çeviride kizarunun saldırısında kaçamadığı yazıyo.... marcoya deniz taşı kelepcesi takıldığı için dönüşüm yapamamışmıydı???? yoksa ben bişimi kacırdım????
151'de rockstar ünlü bir korsanım diğip sağ taraftaki elemanlara beni tanıyormusunuz diye soruyordu sorduğu kişi marco =) mavi saçlıben eski halini hiç hatırlamıyom marconun kaçıncı bölümdeydi