Nağbtın sen yiğen yav?Ben onu bunu bilmem. Luffy kucaklandı diyenler, zoro'nun da ağzına aldığını kabul edecek.
Nağbtın sen yiğen yav?Ben onu bunu bilmem. Luffy kucaklandı diyenler, zoro'nun da ağzına aldığını kabul edecek.
Söz bana ait değil. @Alpamis den çaldım.Nağbtın sen yiğen yav?
Olm ben zorocu muyum neyine kabul edeyim sşdmdşösisöBen onu bunu bilmem. Luffy kucaklandı diyenler, zoro'nun da ağzına aldığını kabul edecek.
Sen de tarafını belirle öyle gel.Olm ben zorocu muyum neyine kabul edeyim sşdmdşösisö
Ve Luffy ağzına alan adam tarafından kucaklanıyor. :/ Hatta hoşuna bile gidiyor.Ben onu bunu bilmem. Luffy kucaklandı diyenler, zoro'nun da ağzına aldığını kabul edecek.
Luffyci olmam luffynin durmadan kucaklandığı gerçeğini değiştirmiyor...Sen de tarafını belirle öyle gel.
Zoro da kucaklanıyor ki. Killer vs sinden sonra kulübeye ışıklanmadı ya???Ve Luffy ağzına alan adam tarafından kucaklanıyor. :/ Hatta hoşuna bile gidiyor.
Çıkar göster!Ve Luffy ağzına alan adam tarafından kucaklanıyor. :/ Hatta hoşuna bile gidiyor.
Luffy kadar değil. Bi de kadın tarafından kucaklanmak var, yağlı göbekli gladyatörün kucaklaması var. :/Zoro da kucaklanıyor ki. Killer vs sinden sonra kulübeye ışıklanmadı ya???
Bir tane kucak göster. Adam sırtına aldı. Zoro'da da koltuk altında idi. Luffy hiçbir zaman kucakta taşınmadı. Açıp gösterecek bir baba yiğit arıyoruz. Zoro ise OP'un başından beri ağzına kılıç alan adam. Bütün seri bununla dolu.Luffy kadar değil. Bi de kadın tarafından kucaklanmak var, yağlı göbekli gladyatörün kucaklaması var. :/