Saldırıdan müthiş zekası ile SIYRILIR.Bir birim sorumlusu olarak kelimenin Türkçesi varken ingilizcesini kullanmanızı esefle kınıyorum.
Hala umut var. Reis bir karaya ayak bassın.
Saldırıdan müthiş zekası ile SIYRILIR.Bir birim sorumlusu olarak kelimenin Türkçesi varken ingilizcesini kullanmanızı esefle kınıyorum.
Hala umut var. Reis bir karaya ayak bassın.
O kuşun kafası çalışsaydı, MF de Wb'ın içinden geçerlerken oyajiii diye bağırmak yerine meyvesini kullanırdı.Saldırıdan müthiş zekası ile SIYRILIR.
Katılıyorum ama o arc herkesin üstünde bi iq düşüklüğü vardı.O kuşun kafası çalışsaydı, MF de Wb'ın içinden geçerlerken oyajiii diye bağırmak yerine meyvesini kullanırdı.
"Babacımmmmmm"O kuşun kafası çalışsaydı, MF de Wb'ın içinden geçerlerken oyajiii diye bağırmak yerine meyvesini kullanırdı.
İşe yaramış mı? Evet. Yoksa kızartma bile olamadan kül olurlardıBu mu? Sanki Akainu'yu tuttu... Crocodile ve Buggy'e şükretsin orada bile Luffy'i kendi getirdiği adamlar kurtardı
Jinbe orada ölürdü ama yine Luffy ölmezdi...İşe yaramış mı? Evet. Yoksa kızartma bile olamadan kül olurlardı
Birileri kucaklardı reisiJinbe orada ölürdü ama yine Luffy ölmezdi...
@Chris kızma. Kucaklanmak o kadar da kötü değil. Bak Konserlerde sanatçıyı kucaklarına ala ala metrelerce götürüyorlar. İlerde Luffy'yi kucakladım diye hatıra anlatarak kendini övenler olacak. Bırak o kadar da sevinsinler.Birileri kucaklardı reisi
Ben onu bunu bilmem. Luffy kucaklandı diyenler, zoro'nun da ağzına aldığını kabul edecek.@Chris kızma. Kucaklanmak o kadar da kötü değil. Bak Konserlerde sanatçıyı kucaklarına ala ala metrelerce götürüyorlar. İlerde Luffy'yi kucakladım diye hatıra anlatarak kendini övenler olacak. Bırak o kadar da sevinsinler.