Benim anladığım kadarıyla hakisiz saldırılar Marco'ya hiç etki etmiyor. Bu konuda logialardan da iyi. Çünkü anti mevzusu da yok. Zaten logialardan iyi olmasa efsane meyve olmazdı. Saldırıyı tankladığı zamanlarda ise normal formuna geçip saldırıyı alıyor ama bunda da hızla iyileşiyor. Hakili saldırılar için de aynısı geçerli saldırıyı alıyor ama iyileşmesi kapanmıyor yine de. Gerçekten One Piece evreninde en dayanıklı adam Marco olabilir. Kaido'yu da görelim tabi önce
Saldırı gücüne gelince evet saldırı gücüyle ön plana çıkan bir karakter değil. Zaten bu savunmaya bir de milleti tekleyip geçecek muazzam bir saldırı gücü olsa adam net yonkou olurdu. Ama şu da var amiralden başkalarına vurmadan saldırı gücünü net olarak bilemeyiz. Bir amirale ciddi hasar veren WB ve Akainu var bu seride sadece. Akainu da 10 günlük savaşta anca vermiş. Ben şurdan kıyaslıyorum, Luffy G4 ile bir amirale Doffy'e attığı dayağı atabilir mi? Belki anca Marco'nun tekmeleri gibi bir etkisi olacak G4'ün amirallere. Ya da Jozu'nun düz yumruğu kadar. Amirallerin bir iki yumrukta kan kusacağını düşünüyorsak, G4 Luffy WB seviyesine gelmiş demektir. Bu da absürd olur. Ben şahsen bir amiralin Luffy G4 açınca Doffy gibi dayak yiyeceğini hiç sanmıyorum.