Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marco vs. Donquixote Doflamingo

Kim yener?


  • Kullanılan toplam oy
    159
Kizarunun saldırıları hakisizmiydi adam Marcoya zarar veremedi net.Dof havanda su döver Marco ağır basıyor.Devamında 2 meyveli BB ve tayfasıyla kapıştılar yenilsede ordanda sağ çıktı.Dof un kalibresi yetmez yonkounun karşısına dikilmeye
He canım Kizaru lazerlere haki ekledi ama Marco sama tınlamadı değil mi? :) Yahu Kizarunun lazerleri haki yüklü olda Marco diye biri olmazdı kevgire dönerdi Marco. Dofla olan vs si Kizaru gibi meyve endeksli olmaz. Dof uyanışlar haki yüklü milyon tane ip geçirir Marcoya öyle Garp gibi tek yumrukla da kurtulamaz. :)
 
Marco alır diyenler yazsa abi teknikleri.O kadar diyoruz dof şunu kullanır bunu yapar deler deşer falan.Ama kısaca''marco alır,wb 1.tümeni boru değil,dof kim la,anka bu flamingoyu döver XD'' gibi şeyler yazılıyor.Bi yazın bu ne yapacakda dofu dövecek görek be.
 
Dof rahat WB korsanlarının 1. tümen komutanı olabilirdi o gücüyle. Olamazdı diyen Jozu'ya baksın. Jozu'yla oyun oynayan Dof varken Marco Jozu'yla oynayabilir mi, cıh :oops:

Dof yener Marco yener orası başka ama sırf komutan diye Marco yener demek :/ Lafla unvanla olsaydı Ace astı olan Teach'i tokatlardı. Komutan diye Marco'yu övmek anlamsız şu vs'de :(
 
Adam gücü sayesinde unvanı almış. Ne ile kıyas yapacağım? 1. tümen komutanlığını da yoldan geçenler değil, WB gibi bir korsan vermiş. Eğer diyorsan ki tombala çekip dağıttı tümenleri, bilemem.
O mevkide Dof'ta sırıtmadan yer alabilir. Marco WB tümen komutanı diye Dof'tan güçlü olmuyor.

Ek olarak tümen numaraları gücü ifade etmez. Ha birinci ha beşinci. Ace'nin Teach önermesine bakarak ilk gelen alır mantığının olduğunu da görebiliriz. Marco güçlüymüş sırası gelince tümeninin başına geçmiş. Olay bundan ibaret.
 
Marco zoan formuna geçer. Bir cigara yakar. Doflamingo o ara saldırır. Yorulur, bitkin düşer. Marco meyvesi ile zarar görmez görse de iyileşir. Sonra cigarayı söndürür. Allah ne verdiyse girişir.

Luffy yumrukla ada turu yaptırmıştı. Marco da tekmeyle yaptırır.
 
Luffy o yumrukları vurdu mu Garp'in bıraktığı etkiyi bırakır Marco'a. O yumruklar değdi mı içi acır . Tamam Marco güçlü de haki yüklü yumrukları yedi mi Doftan farklı olmaz.
 
Roger vs Doflamingo konusu aç ve Dof'un tekniklerini yaz.

Biz de Roger KK olmuş boru mu diyelim. Sen de o kadar teknik söylüyoruz, siz de sadece ''roger KK borumu bu XD'' diyorsunuz de.

Güzel yaklaşım.

Teknik söylemeye de gerek yok bence. 1. tümen komutanı adam. Alır.
Sen bana söyle roger ın gücü buydu,ben sana analiz yaparak farklı farklı sonuç üreterek vs konusu açarım.Ama bana kesin roger'ın gücünü yeteneğini yaz hadi.Anca ''marco döver zaa XD''
 
Teknik söylemeye de gerek yok bence. 1. tümen komutanı adam. Alır.
Tek argümanınız bu yani. :) Yorumsuz.


Luffy o yumrukları vurdu mu Garp'in bıraktığı etkiyi bırakır Marco'a. O yumruklar değdi mı içi acır . Tamam Marco güçlü de haki yüklü yumrukları yedi mi Doftan farklı olmaz.

Tekmelerin g4 etkisi bir kkg etkisi yaratacağını düşünüyorlar.Gerçekten şaka gibi.Kizaru acıdı diye dalga geçiyor o tekmelere. :D Marco da acıttın diye alay ediyor ama meyveyi full açıp iyileşirken sırtını meyveye yaslamışken söylüyor.Şimdi diyen olur bunu da ekleyeyim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık