Adam Dof fanı zaten bozamaz. Yorumlarını görmedim bile.Millenium Wİzard çizgisini hiç bozmamış helal
Adam Dof fanı zaten bozamaz. Yorumlarını görmedim bile.Millenium Wİzard çizgisini hiç bozmamış helal
Senin bir konuda daha görüşünün değişeceğini biliyorum.Ben de kendime şaşırdım valla. Hani görüşlerimde böyle bu kadar değişme olmadı hiç bu zamana kadar. Garip. :/
Sanki Marco'nun kazanacağı kesinleşmiş gibi konuşman çok ilginç doğrusu.Nerede yazıyor Oda açıklama mı yaptı.@Dragon Doffy'nin hegemonyasında bile Marco diyormuş. Helalll.
Senin bir konuda daha görüşünün değişeceğini biliyorum.
Şurayı cevaplaycağım sadece. Ötesini okumadım çünkü. Çoğunluğun görüşünün değiştiği şu noktada Dof'un en çok parladığı zamanlarda bile Marco düşüncesi değişmemiş Dragon'un. Bende bunu övdüm.Sanki Marco'nun kazanacağı kesinleşmiş gibi konuşman çok ilginç doğrusu.Nerede yazıyor Oda açıklama mı yaptı.
Anladım.Bana iş işten geçmiş herşey sonuçlanmışçasına konuşmuşsun gibi geldi de o yüzden sorayım dedim.Şurayı cevaplaycağım sadece. Ötesini okumadım çünkü. Çoğunluğun görüşünün değiştiği şu noktada Dof'un en çok parladığı zamanlarda bile Marco düşüncesi değişmemiş Dragon'un. Bende bunu övdüm.