Toriko gerçekten çok güzel bir seri. Beelzebub'ı komedi severlere kesin tavsiye ederim. 
Var. Aluminia yapmıştı. Çevirecek seri ararken denk gelmişti.A-a, türkçesi var mı?
Bırak çevirisini, okuduğu söyleyen ilk kişi sensin.
Geçmişte ben de önermiştim, mesajlarımı sıfırlatınca uçmuş o mesajım. :SA-a, türkçesi var mı?
Bırak çevirisini, okuduğu söyleyen ilk kişi sensin.
Feng Shen Ji > ALLFeng shen ji okumaya başladım muazzam diyebilirim. Film izlemiş gibi hissediyorum çizimler neredeyse gerçek gibi.
Geçmişte ben de önermiştim, mesajlarımı sıfırlatınca uçmuş o mesajım. :S
Feng Shen Ji > ALL
Feng Shen Ji okuduktan sonra diğer bütün seriler yavan gelmeye başlar, hiçbir seriden haz alamazsın. Bence manga / manhua / manhwa serilerinin zirvesidir, çok net. Karakterler, kurgu, çizimler, renklendirmeler, olay örgüsü, felsefesi muazzamdır. 10/10 verdiğim 2-3 seriden birisidir Feng Shen Ji.
deme! deme öyle üzülür.Herkezden sonrasını okumadım.
Düşün düşün ... işin. :/ Sonunu düşünen Feng Shen Ji okuyamaz. :TFeng Shen Ji bu seriye başlamayı düşünüyorum da beklenti o kadar yükseldi ki hayal kırıklığına uğrarım diye başlamıyorum.
Tamamı çevrilmemiş galiba türkçeye toplam kaç sayı bu ? Hiç manhwa okumadım o yüzden merak ediyorum bir başlangıç yapabilirim.Düşün düşün ... işin. :/ Sonunu düşünen Feng Shen Ji okuyamaz. :T