millet tartıştıgınız konu da o taraftan bakarsanız bu adam bahsettigimiz herkesi alır ölümsüz bir tanrı kafası koptugunda yaşayanHadi CC deyim, ne fark eder?
millet tartıştıgınız konu da o taraftan bakarsanız bu adam bahsettigimiz herkesi alır ölümsüz bir tanrı kafası koptugunda yaşayanHadi CC deyim, ne fark eder?
adamsın be sonunda bilen biri gerçekten animeden sonra bir çok kişiye kendini sevdirecek kaldı ki öglen diyorum susuyorumEscanor'un gururu yeter.
Ban'ı çok severim figürünü aldım direk hatta ama Escanor beni mangaya bağlayan adam gibi adam oldu. Figürü çıksa da alsak.adamsın be sonunda bilen biri gerçekten animeden sonra bir çok kişiye kendini sevdirecek kaldı ki öglen diyorum susuyorum
Aynen öyle be çıksa da alsak bende luffy / zoro / aizen / ichigo var ama cidden escanor'un ayrı bir havası var beBan'ı çok severim figürünü aldım direk hatta ama Escanor beni mangaya bağlayan adam gibi adam oldu. Figürü çıksa da alsak.
+1Escanor'un gururu yeter.
Kenshiro, bütün manga manhwa manhua comics anime cartoon webtoon ve daha aklıma gelmeyen bütün evrenler içindeki en delikanlı adamdır. Çevirisi bitse de baştan başlasam Hokutoya.Ninja Scroll'dan Jubei Kibagami
Hokuto no Ken'den Kenshiro
Jojo's serisinden Dio Brando
Bunlarda aklıma geldi.