Roger-Garp-Kaidou gibi denkler varken, WB'de aynı şekilde listeye giremez. İTAÇİ BAŞĞAN!!!
Roger-Garp-Kaidou gibi denkler varken, WB'de aynı şekilde listeye giremez. İTAÇİ BAŞĞAN!!!
Yüzünün yarısı kopukken savaşabilen bir adam göster bana? Regeneration özelliği olmayan karakterler arasından göster.WB o saydığın isimleri ezer geçer.Roger-Garp-Kaidou gibi denkler varken, WB'de aynı şekilde listeye giremez. İTAÇİ BAŞĞAN!!!
Kalpsiz savaşan Law'u napacaz veya Obito. Kafanın yarısı kopuk olması demek kral adam olmak demek değildir :/Yüzünün yarısı kopukken savaşabilen bir adam göster bana? Regeneration özelliği olmayan karakterler babında WB o saydığın isimleri ezer geçer.
Bu yorumunda ciddiysen tartışmayalım bile bence.Kalpsiz savaşan Law'u napacaz veya Obito. Kafanın yarısı kopuk olması demek kral adam olmak demek değildir :/
Sen "saydığın isimleri ezer geçer" derken ciddiysen, evet bence de tartışmayalım.Bu yorumunda ciddiysen tartışmayalım bile bence.
Big Mom'ın Even WB kelimesi varken seride Roger'ında Big Mom'dan kaçtığını düşünürsek bence haklıyım neyse konu kapansın.Sen "saydığın isimleri ezer geçer" derken ciddiysen, evet bence de tartışmayalım.
Ciddi ciddi BM > ROGER, WB > BM yani WB > ROGER diye bir cümle mi kurdun, yoksa benim gözlerim mi yanlış görüyorBig Mom'ın Even WB kelimesi varken seride Roger'ında Big Mom'dan kaçtığını düşünürsek bence haklıyım neyse konu kapansın.
Sen ne anlamak istiyorsan onu anla.Kalpsiz savaşan Law dedikten sonraCiddi ciddi BM > ROGER, WB > BM yani WB > ROGER diye bir cümle mi kurdun, yoksa benim gözlerim mi yanlış görüyor
Hadi CC deyim, ne fark eder?Sen ne anlamak istiyorsan onu anla.Kalpsiz savaşan Law dedikten sonra
bahsettigin animeyi izlemedim izlerim ama Escanor hafife alma ileride görüceksinizSen Escanor'u birinci yapmak için açmışsın anketi..:S
Reyizin ağırlığı teraziyi bozar...