Çok sıkı takipçisı olduğum mangalardan biriydi lakin Onodera adlı karakter ve bu kilit bilmem ne muhabbeti benim canım sıkmıştı o yüzden bıraktım. Ama bu sahne çok iyiymiş ayrıca o kilit olayı ne oldu ya ??Nisekoi:
![]()
![]()

Çok sıkı takipçisı olduğum mangalardan biriydi lakin Onodera adlı karakter ve bu kilit bilmem ne muhabbeti benim canım sıkmıştı o yüzden bıraktım. Ama bu sahne çok iyiymiş ayrıca o kilit olayı ne oldu ya ??Nisekoi:
![]()
![]()
Çok sıkı takipçisı olduğum mangalardan biriydi lakin Onodera adlı karakter ve bu kilit bilmem ne muhabbeti benim canım sıkmıştı o yüzden bıraktım. Ama bu sahne çok iyiymiş ayrıca o kilit olayı ne oldu ya ??![]()
Oha çok iyi olmuş.Kilidi açtı işteİçinde Onodera yazıyor ama Chitoge'yi seçti xD
Birkaç bölüme seri biter. Bence devam et sende kaldığın yerdenOha çok iyi olmuş.![]()
Yok ya bir kere biraktim ben daha onla uğraşmam Pluton falan okuyacaktim en son yaBirkaç bölüme seri biter. Bence devam et sende kaldığın yerden![]()
Feng Shen Ji oku bariYok ya bir kere biraktim ben daha onla uğraşmam Pluton falan okuyacaktim en son ya![]()
Onada biraz bakti da ne bileyim beni açmadı herhalde ama karanlıklar şehri mi ne vardi o güzrldi bakFeng Shen Ji oku bari![]()
Asıl o kötü be :/ Yapma etme. FSJ gibisi gelmez oku şans ver. Battle Royale de okuyabilirsin bak xDOnada biraz bakti da ne bileyim beni açmadı herhalde ama karanlıklar şehri mi ne vardi o güzrldi bak![]()
Spoilerin kralını yedim, gerçi barizdi ama olsun.:/Kilidi açtı işteİçinde Onodera yazıyor ama Chitoge'yi seçti xD
Tamam ya bakarım geneAsıl o kötü be :/ Yapma etme. FSJ gibisi gelmez oku şans ver. Battle Royale de okuyabilirsin bak xD