İyi o zaman animede seslere falan biraz alışayım mangaya başlarımIlk bolum kadar rahatsiz ettigini söyleyemem. 5. Bölümdeyim. Sanirim ilerledikçe iyilesicek umarim.
İyi o zaman animede seslere falan biraz alışayım mangaya başlarımIlk bolum kadar rahatsiz ettigini söyleyemem. 5. Bölümdeyim. Sanirim ilerledikçe iyilesicek umarim.
oku o zaman banlatırım bak torpilim var :/Okursam bir gün katılırım. :/
6. bölümdeyim ve "Çizmesi eğlenceli" diye çeviri gördüm.İyi o zaman animede seslere falan biraz alışayım mangaya başlarım
Bıraktı diyelim. 6 sene oldu biteli. Devam etse güzel olurdu elbette. Yarım kalmışlık hissi epey fazla.Bu Veritas'ı okuyacağım ama çok pis yerde yarım kaldı geyikleri var. Bilemedim. Bilgisayarımda manga var şu an 10 cilt kadar ama okumadım sırf o yüzden. Bıraktılar mı yoksa belirsiz ara mı verdiler?
Bıraktıysa bitti kabul edip okuyayım okuduğum zaman. Bir son gibi bir yarım kalış değil herhalde, tak diye bıraktıysa. Durum buysa daha sonra okurum. Sağ ol.Bıraktı diyelim. 6 sene oldu biteli. Devam etse güzel olurdu elbette. Yarım kalmışlık hissi epey fazla.
Son var da birinci sezonu bitmiş dizi gibi bir son. İkinci sezonu hiç piyasaya çıkmadı ama.Bıraktıysa bitti kabul edip okuyayım okuduğum zaman. Bir son gibi bir yarım kalış değil herhalde, tak diye bıraktıysa. Durum buysa daha sonra okurum. Sağ ol.
Çizmesi eğlenceli derken.6. bölümdeyim ve "Çizmesi eğlenceli" diye çeviri gördüm.