Kan ve vahşet var.Hatta Kaneki ve Touka +18 i bile vardı.Seinen yani.Biraz seinen mangalara bakayım dedim,bazı yerlerde Tokyo Ghoul'un mangasını seinen olarak gördüm. Ben açık konuşmak gerekirse shounen olarak düşünmüştüm.Ya ben yanlışım veya baktığım site yanlış. Tokyo Ghoul cidden seinen mi?
5 TB'lık Dev ingilizce manga arşivi paylaşmışlar, ilgilenenlere
Ace'in romanının devamı çıkmış mıydı Boichi'nin çizdiği?
The second chapter of manga Ace will be in the eleventh volume of # One_Piece magazine and 67 pages !! The volume will be released on February 04, 2021.
2021 Şubat 4'te 2.bolum gelecek. 67 sayfa olacak.
Boichi gibi bir çizer ile One Punch Man'ın webcomic versiyonunda hallice çizimleri olan oyun bağımlısının karşılaştırılmaması lazım.Malumun ismini yazmak bile istemiyorum o kadar kılım herife.Boichi Dr. Stone yanında iyi çiziyor bunları millet ah bileğim ah sırtım uf oldu diyor geçiyor.
O konuda haklısın da bayağı bilek, kol sıkıntılı mangaka varken bu adamın gücü nereden geliyor merak ediyorum ciddi düşününce.Boichi gibi bir çizer ile One Punch Man'ın webcomic versiyonunda hallice çizimleri olan oyun bağımlısının karşılaştırılmaması lazım.Malumun ismini yazmak bile istemiyorum o kadar kılım herife.
Kubo sanırsam kanser olmasına rağmen Bleach'ı çizmeye devam etmişti.O konuda haklısın da bayağı bilek, kol sıkıntılı mangaka varken bu adamın gücü nereden geliyor merak ediyorum ciddi düşününce.