off sonunda süper bir çin mangası keşfettim.öyle kılıç döğüşü yerine direkt çıkartıyor içini.
Güzel haber. Billy okumuştum bir ara.@Smoker
Naoki Urasawa'nın animesi geliyormuş.
Hangisi belli değil, bir ara Pluto teaser yayınlanmıştı ama animesi covid yüzünden ertelendi sanırım. Pluto veya başka bir projesi geliyor. 20th cb, Billy Bat belki
Pluto, 20th Century Boys' Naoki Urasawa States He's 'Making an Anime'
Manga creator states he hopes to show it to everyone soonwww.animenewsnetwork.com
Billy Bat gelirse efsane olur.@Smoker
Hangisi belli değil, bir ara Pluto teaser yayınlanmıştı ama animesi covid yüzünden ertelendi sanırım. Pluto veya başka bir projesi geliyor. 20th cb, Billy Bat belki
Manga creator states he hopes to show it to everyone soonwww.animenewsnetwork.com
isim ver reyiz bulalım onları!off sonunda süper bir çin mangası keşfettim.öyle kılıç döğüşü yerine direkt çıkartıyor içini.
Sır degil,turkceyede ceviriyorlarddi bazi gruplar....beni ceken sey ruhlarla oynayabilmesiydi...isim ver reyiz bulalım onları!
Plutoyu hala bekliyorum?@Smoker