Kim ki :SŞuan foruma üye. Bizi izliyor olabilir.
Yu-Gi-Oh'yu daha çok severdim ben ama Beyblade tasoları da vardı bende.3 tane seri falan vardı o zamanlar:d alternatif namına bir şey olmadığı için aynı kefeye koymak pek doru gelmiyor.
Kim ki :SŞuan foruma üye. Bizi izliyor olabilir.
Yu-Gi-Oh'yu daha çok severdim ben ama Beyblade tasoları da vardı bende.3 tane seri falan vardı o zamanlar:d alternatif namına bir şey olmadığı için aynı kefeye koymak pek doru gelmiyor.
Bende bilmiyorum. Üye olduğunu söyledi sadece.Kim ki :S
Yugi'nin kartları, Digimon'nun bükmeli tasoları falan.......... Eski laik günler......Kim ki :S
Yu-Gi-Oh'yu daha çok severdim ben ama Beyblade tasoları da vardı bende.
Annem servetimi çöpe attı. Ara sıra hatırlatıyorum bak tanesi 10 lira olacaktı falanYugi'nin kartları, Digimon'nun bükmeli tasoları falan.......... Eski laik günler......
Boruto Ocak ayı ortalarında 133 bin civarı satışa sahipti ve bu listelerde vardı ama şimdi yok. Boruto o zamandan bu yana satışları artacağı için 6-7 civarında olmalı. Kim yapıyor bu listeleri, bu listeler nedir bilmiyorum ama manipülasyon var.Boruto kaçıncı sırada acaba?
Boruto ya çok bileBoruto Ocak ayı ortalarında 133 bin civarı satışa sahipti ve bu listelerde vardı ama şimdi yok. Boruto o zamandan bu yana satışları artacağı için 6-7 civarında olmalı. Kim yapıyor bu listeleri, bu listeler nedir bilmiyorum ama manipülasyon var.
@Riful ben, "Boruto sıralamada olmalıydı" tarzında bir cevap bekliyordum o sorudan ve senin cevabından sonra ama böyle bir cevap geleceğini hiç tahmin etmedim. Baya da boş bir anıma gelince kendimi gülmekten alıkoyamadım.Boruto ya çok bile
Riful'u sinirlendiren kişi sayısı artıyor boruto konusunda fnsöfmsöfmdh@Riful ben, "Boruto sıralamada olmalıydı" tarzında bir cevap bekliyordum o sorudan ve senin cevabından sonra ama böyle bir cevap geleceğini hiç tahmin etmedim. Baya da boş bir anıma gelince kendimi gülmekten alıkoyamadım.