10 yaşamım olsa 10'unda da One Piece okurdum:dKimetsu toplamda gene geçmiş
Mesele yeni olması. Yeni başlayan biri niye gidip 1000 bölüm okusun yahu? Gayet haklı bir sebep. Eski fanları dışında kimse çabuk çabuk böyle bir seriye başlamaz.
10 yaşamım olsa 10'unda da One Piece okurdum:dKimetsu toplamda gene geçmiş
Mesele yeni olması. Yeni başlayan biri niye gidip 1000 bölüm okusun yahu? Gayet haklı bir sebep. Eski fanları dışında kimse çabuk çabuk böyle bir seriye başlamaz.
Z kuşağı olsan Tanjiro fanı olurdun yeme bizi :S10 yaşamım olsa 10'unda da One Piece okurdum:d
Benim bir arkadaşım var. 3 ayda falan wano'ya geldi.Kimetsu toplamda gene geçmiş
Z kuşağı yaşlarında Rei fanıydım. O kadar da gavas olmadık hiçZ kuşağı olsan Tanjiro fanı olurdun yeme bizi :S
Hangi Rei?Z kuşağı yaşlarında Rei fanıydım. O kadar da gavas olmadık hiç
Senin arkadaşın işte ne bekliyorsun :/Benim bir arkadaşım var. 3 ayda falan wano'ya geldi.
O zamanlar Tanjiro mu vardı :/Z kuşağı yaşlarında Rei fanıydım. O kadar da gavas olmadık hiç
Beyaz kaplan kabilesinin sürgünü Rei.........Hangi Rei?
Kıyas için dedim onu yaw. Yine Tanjiro fanı olmazdım. Muhtemelen.Senin arkadaşın işte ne bekliyorsun :/
O zamanlar Tanjiro mu vardı :/
Yahu Beyblade de zamanının popüler kültür öğesi değil mi :/ Yok topacı yok bilmem nesi falan.Beyaz kaplan kabilesinin sürgünü Rei.........
Kıyas için dedim onu yaw. Yine Tanjiro fanı olmazdım. Muhtemelen.
Şuan foruma üye. Bizi izliyor olabilir.Senin arkadaşın işte ne bekliyorsun :/
3 tane seri falan vardı o zamanlar:d alternatif namına bir şey olmadığı için aynı kefeye koymak pek doru gelmiyor.Yahu Beyblade de zamanının popüler kültür öğesi değil mi :/ Yok topacı yok bilmem nesi falan.