Oda üzülmüyodur benim üzüldüğüm kadar şu sayılara...
Kıskanıyor kesin. Gözüne uyku girmediğinden eminim.
Oda üzülmüyodur benim üzüldüğüm kadar şu sayılara...
Doğrudur pek düşünemedim böyle olabileceğini. KnY'nin eksiklikleri çok fazla mesela çoğu önemli karakterin geçmişleri falan anlatılmadı ama iyi yönleri de yok değil hani. Mesela Iblis temasını beğendim ben. Orjinal elbet değil ama şu eski muhabbetlerle baya yerinde oldu.Bir burada gömülüyor bence zaten Adı Korsanfan normal yani.
Ya çöpetsuyu izlemedin ya da taş çatlasın bugüne kadar bir iki anime izledin dostum. Gömülmesinin OP ile alakası yok tüm anime manga alemine edilmiş bir küfürdür bu serinin satışları.Bir burada gömülüyor bence zaten Adı Korsanfan normal yani.
En ünvanını kaptırdı. Belki Miyazaki bile ağlamış olabilir.Kıskanıyor kesin. Gözüne uyku girmediğinden eminim.
Tamam da aşırı abartılması çöp olduğunu göstermez. He iki tane anime izledimYa çöpetsuyu izlemedin ya da taş çatlasın bugüne kadar bir iki anime izledin dostum. Gömülmesinin OP ile alakası yok tüm anime manga alemine edilmiş bir küfürdür bu serinin satışları.
Şaşırtıyorsun biziTamam da aşırı abartılması çöp olduğunu göstermez. He iki tane anime izledim
Dalga geçiyorum emojiden belli olmuyor mu Bayağı izledim.Şaşırtıyorsun bizi
Aşırı abartıldığı için gömülüyor animesi övülürken serinin geneline ortalama bir shounen deniyor, genel kanı bu yani. Ama eminim sadece burada gömülüyordur Op'u geçti falan yaTamam da aşırı abartılması çöp olduğunu göstermez. He iki tane anime izledim
Seri sadece burda gömülmüyor.Pek çok anime-manga forumunda aktif biri olarak farkettiğim şeylerden biri bu ara Kimetsu no Yaiba'yı gömmenin moda olması.Bir burada gömülüyor bence zaten Adı Korsanfan normal yani.
Ben de dalga geçiyorum la @RocheFelix ile ciddi muhabbet edemiyorsun zaten bir yerden sonra teletapilere bağlıyorsunDalga geçiyorum emojiden belli olmuyor mu Bayağı izledim.