Shonen piyasasına ergen ve gerizekalı karakterler yerine kaslı ve karizma abiler gerekli.Toriko bunu bir nebze karşılıyordu ama o da erken bitti.O değilde şimdi millet kıtlıkta ise hnk'nin mutlaka animesi yapılmalı. İnternet gücünü de arkasına alır. Yeminle içinden geçer piyasanın.
SNK izle lowYa reklamını iyi yaptılar yada moda oldu. Çünkü ulaştığı rakam akıl işi değil.
Şimdi kısa soluklu,çizimleri ve kalitesi güzel animeler trend.Önceden söyleyenler ve söyleyenlere itiraz edenler olmuş ama ben yine de belirteyim. Animesinde efsane bir kalite olmasaydı Kimetsu gibi sıradan bir manga bu kadar yükselemezdi.
Çöpetsuya abanan külotçu japonlara tepkim şudur;82. 82. 82. 82 neeee? Bu seride bu kadar şey vardı da bi ben mi anlayamadım? Her şey aşırı klasik seride. Toplama gibi. İçim acıyo...
@Dattebayo..! Sevdiceğini gördün mü
@Yamato 10 yıl önce sürahi kadar olan sadece sen değildin. KF Mardin buluşmasından Red'le çektiğimiz video soldaki yürüyen kaş o sağdaki mc seksi ben. Ace'in anısına yapmıştıkBunu görünce alacağı şekil aşağıdadır xD
Toriko'nun da animesi yeniden yapılsa güzel olur. Ama Zebra'nın seslendirmeni aynı kalsın. Çok güzel ''Sound Bazooka!'' diyor.Shonen piyasasına ergen ve gerizekalı karakterler yerine kaslı ve karizma abiler gerekli.Toriko bunu bir nebze karşılıyordu ama o da erken bitti.
Zaten izliyorum, çok severim bayılırım SNK.SNK izle low