İşte adamlık, işte feraset.Jujutsu'yu böyle görmek çok güzel. Şöyle düzgün işler hak ettiği değeri görünce keyfim yerine geliyor.
İşte adamlık, işte feraset.Jujutsu'yu böyle görmek çok güzel. Şöyle düzgün işler hak ettiği değeri görünce keyfim yerine geliyor.
OP cilt çıktığında hep bu rakamları alıyor zaten, genelde de sıralamada böyle olur hep. Ama toplam satış dediğin tek cilt üzerinden değil, serinin bütün ciltleri üzerinden söyleniyor. Mesela Kimetsu biteli yıllar olacak halen daha toplam satışla devam eden serilerle yarışıyor, ama cilt satışı olarak bu listeye giremez.Uzun süre sonra OP'yi listede adam gibi bir yerde görmek şaşırttı.
Dragon Ball Süper animesi çok iyiydi mangasının devam edip böyle sattığını bilmiyordum sevindim demek ki animesinin devamı gelir yakın da.8 Nisan Shoseki cilt sıralaması:
1. Jujutsu Kaisen 19
2. One Piece 102
3. Spy x Family 9
5. Takopii's Sin 2
6. Dragon Ball Super 18
7. Black Clover 32
9 Nisan Shoseki cilt sıralaması:
1. Jujutsu Kaisen 19
2. One Piece 102
3. Spy x Family 9
5. Dragon Ball Super 18
6. Takopii's Sin 2
7. Black Clover 32
Jujutsu Kaisen ve One Piece'nin yerleri 7 gündür aynı.
Spy neymiş ya onuda okuyalım10 Nisan Shoseki cilt sıralaması:
1. Jujutsu Kaisen 19
2. Spy x Family 9
3. One Piece 102
5. Dragon Ball Super 18
6. Takopii's Sin 5
7. Spy x Family 8
One Piece 7 günün sonunda yerini bıraktı.
Büyük ihtimalle rekor kırar, ben oynadığım oyunlara bakıyorum, millet Nika ya bayılmış. Yaşları daha genç olanlar sanki bugünleri beklemiş gibiler.Bu Nika ve Joy Boy'un olduğu bölümler 103. Ciltte olacak yani. O sayının satışlarını merak ediyorum. Acaba Japonya'da Nika ve Joy Boy nasıl karşılandı?