Bilmem sana söylemedim ki, seri hakkında böyle eleştiri yapılıyor ona ithafen.Ben böyle mi demişim
Bilmem sana söylemedim ki, seri hakkında böyle eleştiri yapılıyor ona ithafen.Ben böyle mi demişim
Tek sorun o seriler kemik kitlesini sömürmeyip, 100 cilt çıkarmayıp erkenden bitecek. Baş ağrısı yapmayacağı için olumlu bir yön bu.Op'u diğer serilerle kıyaslamak sacmalık kimetsu jujutsu gibi seriler ulaşsın bakim 1000 bölüme 100 cilde bakalım op kadar satacak mı? one piece 20 yıllik bi serie icin gayet iyi satıyor.
Bu konuyu seviyorum.Ayda bir paylaşım olur sonra da fahri Oda taşlama başlığına dönüşür.Sonuna kadar Jujutsu abartacağız, adam sonuna kadar hakkediyor. Kaliteli ve keyifli bir iş yaptığını düşünüyorum. Çizimleri güzel, karakterleri güzel, evreni güzel. Animesi desen zaten ona kimse bir şey diyemez zevkle ve merakla okunacak bir manga, özellikle konuları uzatmıyor. Filmi bile bir kaç günde izlenme rekorları kırdı. Gitsin Oda ağlasın, odasında
Sonuna kadar Jujutsu abartacağız, adam sonuna kadar hakkediyor. Kaliteli ve keyifli bir iş yaptığını düşünüyorum. Çizimleri güzel, karakterleri güzel, evreni güzel. Animesi desen zaten ona kimse bir şey diyemez zevkle ve merakla okunacak bir manga, özellikle konuları uzatmıyor. Filmi bile bir kaç günde izlenme rekorları kırdı. Gitsin Oda ağlasın, odasında
Yapmayın şöyle şeyler tetikleniyorum akşam akşamKny'nin çıkış yılı 2016 değil de 1996 olsaydı nardo, op, biliç falan bu kadar abartılmazdı. Eski diye abartılıp, sahiplenmeye kadar gidiliyor bu hikayesi can çekişen mangalar. Kny bunlardan fersah fersah ileride bir eser.
Çöpetsu keşke dediğin gibi 96 yapımı bir eser olsaydı da tiktok neslinin katkılarıyla gördüğü ilgi sadece hayal olsaydı. Bebeliği Tsubasa, Pokemon, Digimon vs ile geçen nesle şu vasatlığı yediremezsin çünkü. Tam olarak çıkması gerektiği zamanda çıkmış çöpetsu.Kny'nin çıkış yılı 2016 değil de 1996 olsaydı nardo, op, biliç falan bu kadar abartılmazdı. Eski diye abartılıp, sahiplenmeye kadar gidiliyor bu hikayesi can çekişen mangalar. Kny bunlardan fersah fersah ileride bir eser.