Alakası olduğunu sanmıyorum 100 sayıda neler anlatıyorlar adamlar neler dönüyor serilerde One Piece 100 sayıda adım atamıyor.Op olmaması çok normal çünkü hiçbir one piece e yeni başlayan biri manga almıyor, one piece kitlesi yüzde doksanı korsan okuyor şahsen satışların benim için önemi bile yok
Op konuşan bireyle selamı sabahı kesmek şart oldu zaten.Satışları ilk 10 a bile giremeyen bir seriyi forumda tartışmak istemiyoruz!!
Forumun kalitesi düşüyor! Tüm op konularına kilit vurulsun!!!
Wano ile biraz yükselişe geçti asıl Wano bittikten sonra fena düşüçek.Oda sürekli ara veriyor satışların düşmesi normal ama One Piece’in ilk onda olmaması normal değil ... Yıllarca listelerde birinci olan seri wano arcı başladığından beri düşüşte şimdi ilk ona bile giremiyor.
Wano bittikten sonra tekrar yükselir diye ümit ediyorum.
Wanodan sonra büyük savaş başlayacak Saboyu kurtarmaya gideceklerWano ile biraz yükselişe geçti asıl Wano bittikten sonra fena düşüçek.
Türkiye'de bile 1 cilt 15tl civarı. Bence orada daha rahat toplanır.Şayet manga almak isteseler bile 98 cilt x 30-40 lira korkutucu bir sayı
1 asgari ücretle 360 cilt alınıyor orada, tabii çok rahat toplanır.Türkiye'de bile 1 cilt 15tl civarı. Bence orada daha rahat toplanır.