Her defasında göz kanatmayı başaran bir liste...Oricon's Top 10 Weekly Chart by Series (03/08 - 03/14)
Her defasında göz kanatmayı başaran bir liste...Oricon's Top 10 Weekly Chart by Series (03/08 - 03/14)
AoT bu kadar düşük olduğu için mi ?Her defasında göz kanatmayı başaran bir liste...
Hem o hemde csm listede olduğu için.AoT bu kadar düşük olduğu için mi ?
Evlerine ateşler salınsın, manga ciltleri yansın inş Kimetsu ?Oricon's Top 10 Weekly Chart by Series (03/08 - 03/14)
Benim hoşuma gitti kimetsu ,tek sorun boylar8Evlerine ateşler salınsın, manga ciltleri yansın inş Kimetsu ?
Bu kadar satacak kadar bir olayı yok. Sıkıntı orada xdBenim hoşuma gitti kimetsu ,tek sorun boylar8
Zaten çok satan mangaları alanların büyük çoğunluğu popüler kültür köleleri.Bu tiplerin animesi yoksa 1000 bölümlük mangadan haberi olmaz ama TikTok'tan gördüğü klişe serilerin animelerini izleyip yere göğe sığdıramazlar.Bu satış listesinden şunu çıkarıyorum. 100 bin kişi= kalbür üstü popüler mangaları sürekli okuyan tipler. Onun üstüne çıkmak için ya anime güzel olacak da ya da manga patlayacak.
Bir de mangaya uzak tipler bile bir şey popüler olunca saldırıyor. 1 milyon satıştan onu çıkarıyorum. Hayatında manga okumamış kişi bile gidip alıyor herhalde.
Ne kadar güzel bir liste.Oricon's Top 10 Weekly Chart by Series (03/08 - 03/14)