Bokko oku, gerçi çevirisi tamamlanmadı ama olsun.Manga önerebilir misiniz diyecektim ama önerilen çoğu seinen mangayı okumuşum
Güzel görünüyor. Nerede bulabilirim çevrilmiş kısımlarını?Bokko oku, gerçi çevirisi tamamlanmadı ama olsun.
http://www.manga-tr.com/manga-bokko.htmlGüzel görünüyor. Nerede bulabilirim çevrilmiş kısımlarını?
Burası aklıma gelmemişti sağ ol. En son 1 yıl önce konulmuş bölüm. Sanırım türkçesi gelmiyor daha fazla.
Çeviri devam edecek, bilgisayarım tamirden döndüğü zaman tabii ama ne zaman döner bilememBurası aklıma gelmemişti sağ ol. En son 1 yıl önce konulmuş bölüm. Sanırım türkçesi gelmiyor daha fazla.
Bir bakayım çevrilmiş kısımlara. Beğenirsem kalanları ingilizce okurum. Çok uzun değilse konuşmalar.Çeviri devam edecek, bilgisayarım tamirden döndüğü zaman tabii ama ne zaman döner bilemem
Normalde çok uzun konuşmalar yok ama çevrilmeyen yerlerde uzun konuşmalar mevcut.Bir bakayım çevrilmiş kısımlara. Beğenirsem kalanları ingilizce okurum. Çok uzun değilse konuşmalar.
Anladım. Neyse ben bir bakayım. İngilizce okuyabileceğim nereler var? Ya da indirebileceğim?Normalde çok uzun konuşmalar yok ama çevrilmeyen yerlerde uzun konuşmalar mevcut.