Yok iyiydi bence. Ama şimdi bir baktımda hala daha kaldığı yerde herhalde.Çeteler kel patron falan vardı okunuyordu iyi kötü.
Yok iyiydi bence. Ama şimdi bir baktımda hala daha kaldığı yerde herhalde.Çeteler kel patron falan vardı okunuyordu iyi kötü.
İyiydi aslında ama daha iyi olabilirdi tabii.Aynen bayadır çevrilmiyor sanırım.Yok iyiydi bence. Ama şimdi bir baktımda hala daha kaldığı yerde herhalde.
İkinci bölümde bıraktım. İyi dayanmışım.
Herkese uygun olmayabilir sonuçta azda olsa hentaiye kaçıyor.İkinci bölümde bıraktım. İyi dayanmışım.
İlk bölümünü okudum ama o da çekmedi.Herkese uygun olmayabilir sonuçta azda olsa hentaiye kaçıyor.
Alttaki seriyi oku.
8 bölüm zaten ileride intihar etmeye niyetlenirsen bu mangayı hatırlayıp intihar etmekten vazgeçebilirsin belkiİlk bölümünü okudum ama o da çekmedi.
İyi bir öneri ama pek intihar edecek biri değilim-zira intihar eden kişi değil geriye kalanlardır ölen tabi geriye kalacak biri yoksa işler değişebilir- hayırdır seni vaz mı geçirdi?8 bölüm zaten ileride intihar etmeye niyetlenirsen bu mangayı hatırlayıp intihar etmekten vazgeçebilirsin belki