Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Önerileri

martial god asura okuyorum.Keşke hiç başlamasaydım.Biri sana bir kötülük yaptığında o kişinin tüm ailesinin (binlerce kişi) işkence çekerek ölmesini hak gören ruh hastası ana karakter var:D Ona göre başlayın.Direk kötülük yapana birşeyler yapılabilir ama olayla alakası olmayan insanların ölmesi garibime gitti.Bir de cümleler ard arda sürekli tekrar ediliyor.8 cümlelik bir paragrafta 4 cümle aynı anlama geliyor :D Bu çeviriden mi kaynaklarınıyor yoksa ilkokullu biri mi yazıyor merak ediyorum.Bu arada manga değil lightnovel.

Arkadaşlar uzun süredir anime izliyorum ancak manga dünyasına hiçbir zaman tam olarak giremedim. Okuduğum mangalar One Piece, Naruto, Bleach, HxH, Berserk bunların dışında bir manga okumadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum, seinen seriler daha çok hoşuma gidiyor.

En bilindik okunması gereken mangalar...

Tower of God
Toriko
Gantz
Feng Shen ji
One Punch Man
Noblesse

Arkadaşlar uzun süredir anime izliyorum ancak manga dünyasına hiçbir zaman tam olarak giremedim. Okuduğum mangalar One Piece, Naruto, Bleach, HxH, Berserk bunların dışında bir manga okumadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum, seinen seriler daha çok hoşuma gidiyor.
Seinen derken biraz daha açaydın iyiydi. Seinen'den seinen'e fark var.

Billy Bat
Homunculus
Heads
Oyasumi Punpun
20th Century Boys
Pluto
Vinland Saga
Koroshiya 1
Kaijuu no Kodomo
Holyland
Shigurui
Eden: It's an Endless World
Blood and Steel
Bokko
Dorohedoro
Kokou no Hito
Ore to Akuma no Blues
Battle Royale
Blade of the Immortal
Blame-Biomega-Sidonia no Kishi
Freesia
Green Blood
Kiba no Tabishounin
Jackals
Banya
My Girl
Nijigahara Holograph
Solanin
Priest
Shamo
Shaman Warrior (Dangu)
Shin Angyo Onshi
Boku wa Mari no Naka
Giant Killing
Gunnm
Liar Game
Vagabond
Zetman

Farklı türlerde seinen kitleye hitap eden seri hepsi. Sadece Sidonia no Kishi'nin Türkçe çevirisi yok. Konularına bakıp beğendiklerini okursun artık. Bunları bitir yine gel.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık