aynen aşırı derece de güzel isterse baya uzun soluklu seri olabilir.Cidden güzel manga ama 20 bölüm falan var beklemek zor
Reis 2 ayda neler yaptı 2 yıl sonraki halini düşünemiyorum bile Tüm dünyayı ele geçirmekten bahsediyoruz burda
aynen aşırı derece de güzel isterse baya uzun soluklu seri olabilir.Cidden güzel manga ama 20 bölüm falan var beklemek zor
Oyun mantığı ile gittiği için baya hoşuma gitti. Benim merakimi çeken insan halindeyken olan şeyler daha oraya hiç girmedi mangaka merakla bekliyoruzaynen aşırı derece de güzel isterse baya uzun soluklu seri olabilir.
Reis 2 ayda neler yaptı 2 yıl sonraki halini düşünemiyorum bile Tüm dünyayı ele geçirmekten bahsediyoruz burda
Crows'un filmi bombaÖnce Crows sonra Worst. Evrenin adı Crows x Worst olarak geçiyor. İkisi de harika seriler.
1-2-Explode hepsi harikadır Live Action'lar arasında en iyilerden bence.Crows'un filmi bomba
Reyiz.1-2-Explode hepsi harikadır Live Action'lar arasında en iyilerden bence.
Jon Snow işte reisin özentisi hep. Tek başına Housen'e gidişiReyiz.
Akira iyidir.
Tekrar izleyesim geldi.Jon Snow işte reisin özentisi hep. Tek başına Housen'e gidişi
Benim arşivimde duran sayılı eserlerden. Tekrar tekrar izlettiriyor Keşke birde Harumichi'li film yapsalar..Tekrar izleyesim geldi.
Benim arşivimde duran sayılı eserlerden. Tekrar tekrar izlettiriyor Keşke birde Harumichi'li film yapsalar..
Ichi The Killer bilmiyorum ama ona bakayım. Okumayan varsa Crows x Worst öneririm ve Live Action filmlerini de kesin izleyin.
Çok iyi ya. Bu yönetmenin filmleri bomba oluyor, Ichi The Killer mesela.