Geldim yaShiki konusunda büyük bir aldanma içindesin şu an. Shiki dediğimiz adam yonkou gücünde sirkelen ve kendine gel.

Geldim yaShiki konusunda büyük bir aldanma içindesin şu an. Shiki dediğimiz adam yonkou gücünde sirkelen ve kendine gel.
Hiçbirisini yenemezMarco, Katakuri ve King'den güçlüdür.
Annesini Magellan'ı nasıl döveceğini göstermek için mi çağırıyorKatakuri geleceği görerek direkt anasını çağırır.
Kahkaha emojisiyle cevap almak nasılmış hahahahHiçbirisini yenemez
Güzel bir his.Özellikle karşı tarafın kendinden çok emin olduğu şeyler hakkında yanıldığını gördükten sonraKahkaha emojisiyle cevap almak nasılmış hahahah![]()
Forumda bu yönteme en çok başvuranlardan birisin, seni her zaman pusuda bekliyorum.Güzel bir his.Özellikle karşı tarafın kendinden çok emin olduğu şeyler hakkında yanıldığını gördükten sonra![]()
Forumda en fazla dediği çıkanlardan da biriyim biliyorsunForumda bu yönteme en çok başvuranlardan birisin, seni her zaman pusuda bekliyorum.
Kata=Amiral demiyor muydun sen yaForumda en fazla dediği çıkanlardan da biriyim biliyorsun![]()
Forumda en fazla dediği çıkanlardan da biriyim biliyorsun![]()
Çıkanları yazayım mı ? Dns paragrafları gibi olur ama.Bir kere bile Kata Kuzan ile kafa kafaya dövüşür dememiştim bazıları gibi .dKata=Amiral demiyor muydun sen ya![]()
Jack=Kata diyen adam demez mi bide bu.Germa filoya kaybeder demeye devam et sen,Queen yc1 seviyesi demeye ya daÇıkmış hali buysa çıkmamış halini düşünemiyorum.
![]()
Sinirlenme reis tamam tamam en çok sen tutturuyorsun inanıyorum ben sana.Çıkanları yazayım mı ? Dns paragrafları gibi olur ama.