Öyle... Harbiden güçlü...Ben bi türlü sevemedim.Çok aygır.Tuvalet olayı güzel ama Komedi Ama Hannibal daha güzel Müdürüne şerefsizlik yapıyor Özelliği güzel sayılır...Logia olsa daha işe yarardı.Gücüne diyecek birşeyim yok.Harbiden güçlü
Lafı olmaz...Luffy'yi yendide Luffy nasıl çıktı oradan peki ve esaslı adammış ama Shiryuu'nunda alacağı olsun ne vardı BB ve tayfasını iyi etmeseydi çeviri için teşekkürler Smoker kardeşim ...
Sağol... Yeteneğini sana versek ya... İster misin?Bencede güzel yetenek Ellerine sağlık .)
Zehir yemezsen birşey olmaz... Düzgün şeyler yersin..Böle yetenek olmaz olsun ishal olucağıma ölüyüm daha iyi .Bu arada ellerine sağlık Smoker-sama.
Lahmacun felan yersin... Zehirsizinden...Lezzet katıyormuş ama...
yok .. sürekli tuvalete gitmyi ndn istym .)Sağol... Yeteneğini sana versek ya... İster misin?
günün yarısı tuvalette. bi bilgisayar internet filan ohh .d .dBizim dünyamızda böyle bir meyve olsaydı ben tuvaletimi donatırdım
aslında basurmuş fazla acı yemiş yakında amelyat olur düzelirZehir yemezsen birşey olmaz... Düzgün şeyler yersin...