Konuyu bu kadar saptırmayı nasıl başarıyorsunuz![]()
Ben bu forumda rayında giden bi vs görmedim. Kf ye özel bu.Konu nerelere gitmiş
İzin ver de hakisini kullansın artık. :SLuffy CC ile ilk vssinde Zehir bana işlemez diyor ama Magellanın Hydra sını direkt yese bişi olmicakmı yani ? tamam ufak zehirler işe yaramaz ama Hydra damı ?
Hydra yı falan bırakın tamam işlemiyor diyelim Venom Demon dan Luffy kurtulabilecekmi sizce ? yoksa budamı Luffy de işe yaramıyor ? Hiç sanmıyorum. Çünkü Venom Demon Kinjite adında değişik bir zehir salgılıyor ve bu normal zehirler gibi değil. Salgın gibi bişi. Bence Kinjite ye karşı Luffy birşey yapamaz ve yenilir.
Magellan'ı küçümsemiyorum amiralleri yüceltiyorum. Ayrıca şu düz mantığı geçin be abi. Kaç defa döndü muhabbet sıktı artık.Magellan'ı Curiel ile bir mi tutuyorsun sanırım.
Forum ortamına yakışmayan kelimeler kullanmayalım lütfen.Şu t.ssak geçer gibi ne alaka muhabbetiniz bi bitmedi arkadaş.
Bu nasıl bir mantıktır? Luffy gitti ID'de o 4 yaratıktan birisini tekledi. Sonra gitti blugori tekledi. Bu ikisi denk mi yani. Tartışmada haklı çıkmak için neler yapıyorsunuz be arkadaş.Tek yiyecek kadar güçsüzlerse evet denk yapar zeki kardeşim.
Ülkemizin acı durumu. İlla insanları sınırlandırmak zorundayız sen busun sen şusun diye.O zaman Hard Anti-MagellancısınBenim demek istediğim yancı yaklaşıyorsun yada bana öyle geldi
![]()
Abi bari sen yapma. Şu forumun en eski üyelerindensin hala forumu çözemedin miKonuyu bu kadar saptırmayı nasıl başarıyorsunuz![]()
Hakili yumruklar Venom Demon olmasına rağmen ona vurabilir m***eden zarar görmeden. CC ile vs'de nasıl oldu o gaz varken. Haki'nin üstü kaplandı sonra kırıldı dağıldı.Luffy CC ile ilk vssinde Zehir bana işlemez diyor ama Magellanın Hydra sını direkt yese bişi olmicakmı yani ? tamam ufak zehirler işe yaramaz ama Hydra damı ?
Hydra yı falan bırakın tamam işlemiyor diyelim Venom Demon dan Luffy kurtulabilecekmi sizce ? yoksa budamı Luffy de işe yaramıyor ? Hiç sanmıyorum. Çünkü Venom Demon Kinjite adında değişik bir zehir salgılıyor ve bu normal zehirler gibi değil. Salgın gibi bişi. Bence Kinjite ye karşı Luffy birşey yapamaz ve yenilir.
Hydra etkilemez kaldı ki hydra Luffy'e dokunamaz. Venom Demon tek saldırabileceği sistem onun da Koka'yı geçebileceği kesin değil. Üstüne ne kadar salgılanıp kullanılabildiği kesin değil. Belki "Law"ın gücü gibi fazla yoran birşeydir vücudu. Kaldı ki seninde sonda söylediğin gibi olay sadece "bence" den ibaret. Biri Jimbe alır dedi diye niye karşıdakinin antisi olsun. Bence Luffy çok zorlanmaz Magellan'da bunun sebebi ise şu an ki Luffy "en azından" bir amiralden kaçabilmeli bunu yapmak için de magmaya dayanacak gücü olmalı ki venom demon magmanın yanında çerez gibi gözümde. Bu benim düşüncemdir sen ne düşünürsün o sana kalmış.Luffy CC ile ilk vssinde Zehir bana işlemez diyor ama Magellanın Hydra sını direkt yese bişi olmicakmı yani ? tamam ufak zehirler işe yaramaz ama Hydra damı ?
O kadarını bırak, haki yok ki Jinbei'de..Magallen yener, gücü çok ters bir güç. Çok şeyli hakin olması lazım o adamı indirmek için Jinbeide o kadar yoktur
Yok o Zoro bizim savunduklarımız mantık çerçevesinde. Luffy Garp'tan güçlü diyen gördün mü sen? (dur bunu da koyayım dalga geçtiğim belli olsun red-sama)Luffy herkese tek atar daha onun göstermediği güçleri var![]()