Ufak bir düzeltme yapayım. Magellan için Shiryu'ya yakın demediler. Shiryu için Magellan'a yakın dediler.Magellan için Shiryu'nun zaman atlaması öncesi haline hemen hemen eşit bir güç seviyesinde dediler.
Ufak bir düzeltme yapayım. Magellan için Shiryu'ya yakın demediler. Shiryu için Magellan'a yakın dediler.Magellan için Shiryu'nun zaman atlaması öncesi haline hemen hemen eşit bir güç seviyesinde dediler.
Ufak bir düzeltme yapayım. Shiryu için Magellan'a yakın demediler; bunlar denk dediler.Ufak bir düzeltme yapayım. Magellan için Shiryu'ya yakın demediler. Shiryu için Magellan'a yakın dediler.
Shiryu için Magellan'dan daha tehlikeli dendi hatta.Ufak bir düzeltme yapayım. Magellan için Shiryu'ya yakın demediler. Shiryu için Magellan'a yakın dediler.
Onun sebebi Magellan'ın tuvalet araları. Shiryu 7/24 aktif olduğu için daha tehlikeli oluyor.Shiryu için Magellan'dan daha tehlikeli dendi hatta.
Hayır Magellan daha ölümcül olduğu için.Onun sebebi Magellan'ın tuvalet araları. Shiryu 7/24 aktif olduğu için daha tehlikeli oluyor.
Magellan'da Hydra atar ve vurduğunda sıçrıyor. Onun dışında ortamı gazla kaplar bitti gitti...Katakuri yakın dövüşe girerse yine alır ancak kendiside gider. Uyanış da çok etkili değil magellana karşı. Eritiyor zemini ve duvarları sonuçta ancak havadan mochi uzuvları çıkartması yeter kazanmasına.
Öyle bir kural yok ilk gözüken yonkolar wb ile shanksti en güçsüzleri onlar mı şimdi. İlk gözüken shichibukai mihawkti en güçsüz o muKatakuri seride karşımıza çıkan ve kapışılan ilk sağ kol ya da yc1 seviyesi karakterdi.(WB tayfası veya roger'ın tayfayı saymıyorum. Güncel imparator tayfalarından bahseiyorum.) Bence forumda bu karakter fazla övülüyor elbette çok güçlü ancak daha ne king'in hibrid formunu ne shiryu'yu ne de ben beckmann'i gördük ki sona doğru çıkan karakterler her zaman daha güçlü olur. Bu değişmez kuraldır.
Benim tahminim de kata'nın alacağı yönünde ama magellan'a hiç muamelesi de çekilmesin dövüş kaybeden bir hiç ise xebec'de roger ile garp'a kaybetti o da hiç deriz. Bu mantıkla iş yürümez. Kata'nın anası ağlar magellan çok sıkıntılı bir güce sahip ama sonunda kazanan kata olur.
Magellan ile Shiryuu'nun dövüştüğü geçmedi.Magellan'da Hydra atar ve vurduğunda sıçrıyor. Onun dışında ortamı gazla kaplar bitti gitti...
Shilliew için tehlikeli denmesinin sebebi sadist olmasıydı. Arada bir kafası atıp kendi adamlarını ve mahkumları kesiyordu. Bunun üstüne Magellan ile savaştı ve kaybetti böylece Magellan'da rütbe aldı geçirildi. Sonuç olarak Shiryuu da eski baş gardiyandı veya bir üst rütbeliydi...
Ortamı gazla kaplanınca neden bitsin işi.Magellan'da Hydra atar ve vurduğunda sıçrıyor. Onun dışında ortamı gazla kaplar bitti gitti...
Shilliew için tehlikeli denmesinin sebebi sadist olmasıydı. Arada bir kafası atıp kendi adamlarını ve mahkumları kesiyordu. Bunun üstüne Magellan ile savaştı ve kaybetti böylece Magellan'da rütbe aldı geçirildi. Sonuç olarak Shiryuu da eski baş gardiyandı veya bir üst rütbeliydi...