Bunun şerefine bir tekrar yapılır seriye.Şarkıları eskiden yoktu Spotify'da, sonunda eklemişler hepsini. Günün en güzel haberlerinden biri oldu benim için.
Bunun şerefine bir tekrar yapılır seriye.Şarkıları eskiden yoktu Spotify'da, sonunda eklemişler hepsini. Günün en güzel haberlerinden biri oldu benim için.
Hayır, mangası devam ediyor zaten. Mangada yeterli sayıda bölüm oluştukça animesine yeni sezon geliyor.Bu seri animesi bitmiş miydi?
Bildiğim kadarıyla çok yavaş geliyordu. Son sezon bitiminden beri kaç bölüm geldi biliyor musun?Hayır, mangası devam ediyor zaten. Mangada yeterli sayıda bölüm oluştukça animesine yeni sezon geliyor.
Evet çok yavaş geliyor. Son sezondan itibaren 6 bölüm çıkmış, genelde 20-25 bölüm civarından bir sezon çıkıyor. Film de 10-11 bölüm falandı galiba.Bildiğim kadarıyla çok yavaş geliyordu. Son sezon bitiminden beri kaç bölüm geldi biliyor musun?
Türkçe takip edebileceğimiz site var mı?Evet çok yavaş geliyor. Son sezondan itibaren 6 bölüm çıkmış, genelde 20-25 bölüm civarından bir sezon çıkıyor. Film de 10-11 bölüm falandı galiba.
Maalesef yok diye biliyorum, keşke çeviren bir ekip olsaTürkçe takip edebileceğimiz site var mı?
Bir seneyi geçmiş hatırlatim dedim : PAşkadam
Çok fazla izledim ya, şuan çoğu yerini hatırlamıyorum. Bir sene sonra hatırlatırsan tekrar izleyim. Şimdilik YouTube'dan kliplere bakmakla yetiniyorum.