Adam senede bir cilt manga çıkartıyor. 4-5 ciltten de bir anime çıkıyor. Şu anki cilt sayısı da 11 diye biliyorum. Hesabını ona göre yap işte.heyecanlandırmayın lütfen. yeni sezondan haberdar olan var mı?
Adam senede bir cilt manga çıkartıyor. 4-5 ciltten de bir anime çıkıyor. Şu anki cilt sayısı da 11 diye biliyorum. Hesabını ona göre yap işte.heyecanlandırmayın lütfen. yeni sezondan haberdar olan var mı?
Geleceği onaylandı ama ne trailer ne de çıkış tarihi verilmediheyecanlandırmayın lütfen. yeni sezondan haberdar olan var mı?
Yakın zamanda geleceğini sanmıyorum. Bence en erken 2026 sonunda gelir, o da çok iyi ihtimalle. Şöyle söyleyim 2. Sezonun ilk bölümü mangada 38. Bölüme denk geliyor, son bölümü de 60. Bölüme denk geliyor yani toplamda 23 bölümden bir sezon çıkarmışlar. Mangada şuan en son 65. Bölüm çıktı ve mangaka yaklaşık senede 3-4 bölüm çıkarıyor, bazen o kadar da çıkarmıyor. Hadi 4 bölüm çıkarıyor diyelim. Bir sezon animeyi de 24 bölümden yapacak olsalar 19 bölüm daha manga çıkması lazım ki bu da 4-5 sene demek iyi ihtimalle. Yazarken fark ettim 2026da gelmesi baya zor bir ihtimalmiş yazar hızlanmadığı sürece fjdbdbsbdbheyecanlandırmayın lütfen. yeni sezondan haberdar olan var mı?
Bir ara arayıp bulamadım sitelerde, serinin yarıda kaldığını düşündüm. sonra aklıma gelince veya bir yerde denk geldikçe bakıyordum. Ama nafile. Demek bu yüzdenmiş. böyle kaliteli seriler yarıda bırakılmadığı müddetçe beklerim, sıkıntı yokYakın zamanda geleceğini sanmıyorum. Bence en erken 2026 sonunda gelir, o da çok iyi ihtimalle. Şöyle söyleyim 2. Sezonun ilk bölümü mangada 38. Bölüme denk geliyor, son bölümü de 60. Bölüme denk geliyor yani toplamda 23 bölümden bir sezon çıkarmışlar. Mangada şuan en son 65. Bölüm çıktı ve mangaka yaklaşık senede 3-4 bölüm çıkarıyor, bazen o kadar da çıkarmıyor. Hadi 4 bölüm çıkarıyor diyelim. Bir sezon animeyi de 24 bölümden yapacak olsalar 19 bölüm daha manga çıkması lazım ki bu da 4-5 sene demek iyi ihtimalle. Yazarken fark ettim 2026da gelmesi baya zor bir ihtimalmiş yazar hızlanmadığı sürece fjdbdbsbdb
@justahuman konuyu hortlattin tekrar izleyesim geldi djsbdbsbs
Bi güzellik yaptım diye yorumladım@justahuman konuyu hortlattin tekrar izleyesim geldi djsbdbsbs
Aşkadam
Çok fazla izledim ya, şuan çoğu yerini hatırlamıyorum. Bir sene sonra hatırlatırsan tekrar izleyim. Şimdilik YouTube'dan kliplere bakmakla yetiniyorum.Bi güzellik yaptım diye yorumladım