Resimler ilk sayfaya eklenmiştir.
o bakış açısına göre Luffyi en çok ölüme yaklaştıran yine kendisiydi.Bırak G3 ü G4 ü,G2 bile ömründen o kadar çok zaman alıyorki.Luffy herşeyin özünde kendi kendini yiyorDostum Magellan en büyük hasarı bıraktı. Adam Luffy'den 10 yıl hayat aldı galiba. ( Bakmadım, yıl yanlış olabilir. )
Onu sormuyoruz.Sonuç olarak hikayede olaylar neticesinde kim yaklaştırdı soruluyor.Lucci de öyle bir seçim yaptı mesela adam kımıldayamıyorken öldürmek yerine tayfaya yönelmeyi seçti garanti baktığı için.Kaido, Aokiji. Luffyi öldürebilecek pozisyonda bulunanlar bu ikisi. Diğerleri tercihen değil yapamadıkları için öldüremediler.
Olsun farklı bir yerden yaklaşmak istedim bu sefer.Onu sormuyoruz.Sonuç olarak hikayede olaylar neticesinde kim yaklaştırdı soruluyor.Lucci de öyle bir seçim yaptı mesela adam kımıldayamıyorken öldürmek yerine tayfaya yönelmeyi seçti garanti baktığı için.
Buggy zaten müslüman orjinli bir karakterden esinlendi.Herkes bilmese de esinlenmesi değişik biraz.Belki ondandır şahadet olayı.Crocodile la Magellan arasında kalıp Magella demiştim ama düşününce Efsane Buggy müslüman olsa Luffye şahadet getirttirirdi ve bu yüzden Buggy dedim.
Pilaf mı?Buggy zaten müslüman orjinli bir karakterden esinlendi.Herkes bilmese de esinlenmesi değişik biraz.Belki ondandır şahadet olayı.