Usta sence o savaşın sonunda Luffy>Kaido oldu mu? Ben okurken sanki o yola daha var gibi hissetmiştim. Sırf o dinlenme olayları sebebiyleKaido savaşından beri Kaido'ya savaştığı gibi kimseye savaşmadı. Öyle savaşsa hepsini döker G5'e girmeden.
Usta sence o savaşın sonunda Luffy>Kaido oldu mu? Ben okurken sanki o yola daha var gibi hissetmiştim. Sırf o dinlenme olayları sebebiyleKaido savaşından beri Kaido'ya savaştığı gibi kimseye savaşmadı. Öyle savaşsa hepsini döker G5'e girmeden.
Luffy'nin nika saçmalığına hiç ihtiyacı yoktu. Kaido ile olan son savaşında zaten en önemli eksiği staminaydı. Başa baş dövüşebiliyordu. Salak saçma şekilde luffy ye süre handikapı vereceğine bunu kaldırsa zaten ufak ittirmelerle ya da nika tarzı bir uyanış olmadan da kaidoyu yenebilirdi. Son hali köpek gibi güçlüydü luffy nin. İçimde yara oldu. Dediğin gibi serinin ırzına geçti.Bu karakterlere g4 + üst düzey haki teknikleri de yeter aslına bakarsan. Ama lanet külotçu, hilkat garibesi modla serinin ırzına geçmekten keyif aldığı için onun olmadığı hiçbir senaryoda kapanışı yaptırmaz.
Meyveleri birbirini nötrlüyor. Birde çiz desen 10 gün çizemez ya. Off panelde her karakter en az 3 gün dövüşüyor bu seride. Denk olduklarını söylemiş orada ama o faktörün biraz da meyveden kaynaklandığını düşünüyorum. Yakındırlar ama x karaktere karşı akainu kuzana göre o kadar yakın olmayan bir performans verir.Usta olamazda bak Akainunun yıkıcı gücü var dimi ayı gibi. Ama mesela Kuzan ona 10 gün direnebiliyor. Ben bu üst seviye karakterlerin dayanıklılığını fazla buluyorum. Hani paso dayak yesin atıyorum aokiji, luffy bitkin düştüğünde ayağa can havliyle kalkabilir yinede
Luffy Kaido'dan daha güçlü olmasa bile bu Kizaru Aokiji Mihawk'ı alamayacağı anlamına gelmiyor. Kaido bu adamları yer çünkü.Usta sence o savaşın sonunda Luffy>Kaido oldu mu? Ben okurken sanki o yola daha var gibi hissetmiştim. Sırf o dinlenme olayları sebebiyle
Bence şimdilik teke tek bir dövüşte hala Kaido alır benceUsta sence o savaşın sonunda Luffy>Kaido oldu mu? Ben okurken sanki o yola daha var gibi hissetmiştim. Sırf o dinlenme olayları sebebiyle
Usta ben Akainu ile Kaido arasında ahım şahım fark olduğunu düşünmüyorum. Belki denizcileri güçlü görüyorum luffyyi güçsüz görmüyorum kesinlikle.Luffy'nin nika saçmalığına hiç ihtiyacı yoktu. Kaido ile olan son savaşında zaten en önemli eksiği staminaydı. Başa baş dövüşebiliyordu. Salak saçma şekilde luffy ye süre handikapı vereceğine bunu kaldırsa zaten ufak ittirmelerle ya da nika tarzı bir uyanış olmadan da kaidoyu yenebilirdi. Son hali köpek gibi güçlüydü luffy nin. İçimde yara oldu. Dediğin gibi serinin ırzına geçti.
Bu saatten sonra amirale kaybedecekse kapatalım dükkanı zaten. Artık amiraller zoro ve sanjiye ağır gelir luffy aştı onları. Benim kendi beklentim şu an yenemeyeceğini düşündüğüm im-bb-shanks-dragon.
Meyveleri birbirini nötrlüyor. Birde çiz desen 10 gün çizemez ya. Off panelde her karakter en az 3 gün dövüşüyor bu seride. Denk olduklarını söylemiş orada ama o faktörün biraz da meyveden kaynaklandığını düşünüyorum. Yakındırlar ama x karaktere karşı akainu kuzana göre o kadar yakın olmayan bir performans verir.
Bu arada akainunun da şu an luffy i yenebileceğini düşünmüyorum. O sabonun bossu. Şu an luffy ondan geride olmak zorunda değil. Kesin kaybeder demem ama nika süre sorunu yaşamadıkça favoridir gözümde
Belki senle ayrıldığımız nokta şu o zaman usta ben bu üst top karakterlerin yakın olduğunu düşünüyorum. Kuzan mesela iyi performans verirdi Kaiodoyu çok çok zorladı bence.Luffy Kaido'dan daha güçlü olmasa bile bu Kizaru Aokiji Mihawk'ı alamayacağı anlamına gelmiyor. Kaido bu adamları yer çünkü.
Wanoda güç dengesi altüst oldu zaten serinin geri kalanına göre ölçeklemek çok mantıklı yerelere çıkmıyor.Luffy Wano sonunda o kadar güçlü oldu ki adamın Egghead'te Kaido ile çarpışırken kullandığı kral haki kaplamalı yumruk kullandığını hatırlamıyorum üstüne 5. Vitesin süresini oldukça kısalttı. Oda baya nerfledi Luffy'i.
Usta evet ama mevzu şu Kaido daha önce hiçbirşey ile mücadele etmemiş olsa g5 tükenene kadar direnebilir miydi bence direnirdiHala daha Kaido'yu Luffy'nin üstüne koyan var. Yok öncesinde bayıldı şu oldu bu oldu... Bunların hepsi G5'ten önceydi. G5 Luffy net bir şekilde Kaido'nun üzerinde.
Akainu güçlü karakter kesinlikle de denizcileri biraz güçlü görüyorsun gibi. Aramaki falan can sıkıntısını gideremez nikanın.Usta ben Akainu ile Kaido arasında ahım şahım fark olduğunu düşünmüyorum. Belki denizcileri güçlü görüyorum luffyyi güçsüz görmüyorum kesinlikle.
Sanmıyorum Luffy direk Bujrung Gun açarsa iş biter. Zira Luffy ilk G5 açtığında Kaido ile neredeyse oynuyordu ip falan atlıyordu. Ne kadar dayanıklılığı olursa olsun Bujrung Gun'a dayanamaz Kaido.Usta evet ama mevzu şu Kaido daha önce hiçbirşey ile mücadele etmemiş olsa g5 tükenene kadar direnebilir miydi bence direnirdi