Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy'nin Şu Anki Seviyesi Nedir?

Dragon, Shanks, Im, Karasakal, Akainu gibi karakterlere net yenilir.

Mihawk,Kuzan,Kizaru gibi karakterler ile eşittir aşağı yukarı

Fuji, Greenbull un bir tık üstüdür

Usta çok dengesiz ya dinlen dinlen döv olayı olmasa haklı olabilirsin. Ama 15 dakika direnebilir Fuji falan bellide olmaz o durum
Oda'nin o yaması. Kaido karşısında böyle bir durum olmadı. Senaryoya göre evirip çeviriyor. Normalde orta sırayı g5'e girmeden indirecek seviyede. Hibrit Kaido ile base formda kral hakiyle nasıl savaştığını gördük. G4 ile başa baş Kaido ile savaşıyordu. Kaido uzun zamandır böyle kafa kafaya savaşmadim diyordu.

Oda'nin o yaması. Kaido karşısında böyle bir durum olmadı. Senaryoya göre evirip çeviriyor. Normalde orta sırayı g5'e girmeden indirecek seviyede. Hibrit Kaido ile base formda kral hakiyle nasıl savaştığını gördük. G4 ile başa baş Kaido ile savaşıyordu. Kaido uzun zamandır böyle kafa kafaya savaşmadim diyordu.
Ben Kaidoyu serinin en dayanıklı karakteri olarak görüyorum o yüzden luffynin atak gücü oldukça yüksek diye düşünüyorum. Fakat işte hikayeye yaymak için bence zamanlı kullanım hikayesi uyduruldu. Ama ben yinede base formunun Fuji ile başabaş gideceğini, g5in ise yıkıcı gücüne karakterlerin belli ölçüde direnebileceğini düşünüyorum.
O yüzden totalde kuzan, mihawk ve kizaru gibi isimlerle denk geliyor bana. Ha bu arc sonu shanksı geçer orası ayrı

Usta çok dengesiz ya dinlen dinlen döv olayı olmasa haklı olabilirsin. Ama 15 dakika direnebilir Fuji falan bellide olmaz o durum
Ya işin hikaye kısmı o. Nika kaidoya saldırdığı gibi saldırdığında o saydığın orta sıradaki karakterleri yener. Kaidoya fazla geldi nika. Kizaru mihawk kuzan, retcon gelmedikçe kaidodan güçlü olamaz

Luffy Wano sonunda o kadar güçlü oldu ki adamın Egghead'te Kaido ile çarpışırken kullandığı kral haki kaplamalı yumruk kullandığını hatırlamıyorum üstüne 5. Vitesin süresini oldukça kısalttı. Oda baya nerfledi Luffy'i.

Ya işin hikaye kısmı o. Nika kaidoya saldırdığı gibi saldırdığında o saydığın orta sıradaki karakterleri yener. Kaidoya fazla geldi nika. Kizaru mihawk kuzan, retcon gelmedikçe kaidodan güçlü olamaz
Bu karakterlere g4 + üst düzey haki teknikleri de yeter aslına bakarsan. Ama lanet külotçu, hilkat garibesi modla serinin ırzına geçmekten keyif aldığı için onun olmadığı hiçbir senaryoda kapanışı yaptırmaz.

Usta olamazda bak Akainunun yıkıcı gücü var dimi ayı gibi. Ama mesela Kuzan ona 10 gün direnebiliyor. Ben bu üst seviye karakterlerin dayanıklılığını fazla buluyorum. Hani paso dayak yesin atıyorum aokiji, luffy bitkin düştüğünde ayağa can havliyle kalkabilir yinede

Ben Kaidoyu serinin en dayanıklı karakteri olarak görüyorum o yüzden luffynin atak gücü oldukça yüksek diye düşünüyorum. Fakat işte hikayeye yaymak için bence zamanlı kullanım hikayesi uyduruldu. Ama ben yinede base formunun Fuji ile başabaş gideceğini, g5in ise yıkıcı gücüne karakterlerin belli ölçüde direnebileceğini düşünüyorum.
O yüzden totalde kuzan, mihawk ve kizaru gibi isimlerle denk geliyor bana. Ha bu arc sonu shanksı geçer orası ayrı
Kaido savaşından beri Kaido'yla savaştığı gibi kimseyle savaşmadı. Öyle savaşsa hepsini döker G5'e girmeden.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık