Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy'nin Şu Anki Seviyesi Nedir?

şu forumda luffynin seviyesi her sene iki üç tık artıyor bizim zoroda 5 senedir yerinde saysın anasını satim.

Alpamis

Bu senin görüşün.
Zoro ile Sanji arasında klasman farkı olduğunu düşünebilir biri.
Ben mesela ;
Luffy :8,5(İrade ile 9,5'luk Doflamingo'yu yencek)
Zoro :7,5
Sanji :6,5 olarak görüyorum.
Neyse Sanji-Zoro tartışması açmayalım :/
Luffy:8.5

Zoro:4.5

Sanji:4.0

Böyledir bence. Mangada ki güç dengesi de böyledir bence.

Aynen Mihawk'ın slashları koca buz dağlarını baştan sona kesiyor. Ama insandaki etkisi sadece yüzeysel kesik. Yoksa ortadan ikiye yarılmış insanlar görmeliydik.

Dediğim gibi Sanji'nin bacağıyla Zoro'ya karşı dövüşebilir. Ve sonunda yenilse bile bacağı kopmuş olmazdı. Ayrıca Sanji'nin ve ya Zoro'nun teknikleri ne kadar farklı olursa olsun Luffy için farkedeceğini sanmıyorum. Yani Dof'un meyve gücü gibi ters değil ya da Law'ın ki gibi ters değil.

Dediğim gibi Sanji'nin çok rahat düşeceğini söyleyen biri Zoro'nun da rahat alınacağını söylemelidir.
Sanji de fiziksel gücü sayesinde amirali kontralasın o zaman senin görüşününde bir dayanağı olur.Yetenekler farklı misal Zoro'nun kesişlerine şuan amiraller bile bilerek yakalansa onlar bile ayağa zor kalkar.
Luffy'nin seviyesi Jinbe'nin biraz üstü amiralin biraz altıdır yani bana göre.

Alpamis

Beyler fark giderek açılıyor ta Enies Lobby'de neredeyse aralarında 2 kat fark olduğu gösterildi bize. Ondan sonra yine fark açılarak gelmeye başladı. Zaten Luffy ta 2 yıl öncesinde tayfası yanında yokken bir sürü badire atlattı. O arada da gelişti. Bizimkiler yaralarını sardırıp Polyannacılık oynarken Luffy İmpel Down'ı basıyordu. Büyük savaşta yer alıyordu. Sonrasında kimden eğitim aldığı da belli.

Dof 9.5 ise Vergo kaçtır onu söyleyin bana ?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık